Otvoreno pismo Nikole Rađena povodom suspenzije!

Vaterpolista se obratio javnosti otvorenim pismom (foto: Facebook)Posle velike prašine koja se u medijima digla oko njegovog dopingovanja i suspenzije koja je usledila, Nikola Rađen je odlučio da se obrati svima preko Twittera i objasni situaciju u kojoj se našao.

Na početku svog otvorenog pisma on je naveo da prvenstveno nije želeo da komentariše rezultate doping testa dok se ne završi ceo postupak, ali je ipak odlučio da ovim putem prekine ćutanje, naročito zbog velikog interesovanja medija.

Odmah potom potvrdio je navode o dopingovanju, kao i to da mu je FINA odredila suspenziju. Takođe, vaterpolista je napisao da je ovo jedini doping test koji je pokazao pozitivan rezultat na narkotike i naveo da je do sad uradio preko 20 ovakvih testova.

Nikola je prihvatio odgovornost za svoje postupke, ali i iskazao nadu da će se jednog dana vratiti svom sportu. On se izvinio svojoj porodici za nemir koji im je uneo, saigračima i trenerima što ih je izneverio i što je razočarao svoje fanove, ali je napisao da se nada da će budućim angažmanima uspeti da ih ponovo pridobije.

Na kraju pisma, Rađen se zahvalio porodici i svima ostalim koji su mu dali podršku u teškom trenutku.

 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI