Ova pevačica je NAJPLAĆENIJA muzičarka ove godine

12/8/2019 - Taylor Swift performing on stage during day two of Capital's Jingle Bell Ball 2019 with Seat at the O2 Arena, London. Picture credit should read: Scott Garfitt/EMPICS Entertainment (Photo by PA Images/Sipa USA) *** US Rights Only ***
Magazin Forbes objavio je godišnju listu najplaćenijih muzičara, a na listi su najveća imena današnjice iz svih muzičkih žanrova.
Najplaćenija u 2019. godine je Taylor Swift, koja je zaradila 185 miliona dolara, pre svega zahvaljujući unosnom ugovoru sa novom izdavačkom kućom, reklamnim ugovorima i završetku turneje reputation. Ovo je veliki skok, s obzirom na to da je prošle godine bila na 6. poziciji, a na vrhu liste je drugi put u 5 godina. Odmah za petama Swift je njen suparnik Kanye West, za zaradom od 150 miliona dolara, pre svega zahvaljujući prodaji adidas YEEZY patika. Na 3. i 4. mestu nalaze se Ed Sheeran The Eagles, koji su zaradili 110 odnosno 100 miliona dolara. Na 5. mestu je pop veteran Elthon John, koji je zahvaljujući oproštajnoj turneji inkasirao 84 miliona dolara. Od ostalih izvođača, Katy Perry našla se na 13. mestu, koje deli sa Justinom Timberlakom. Oboje su zaradili 57,5 miliona dolara. Odmah ispod njih je BTS, koji poziciju deli sa Pink. Oni su zaradili 57 miliona dolara. Ariana Grande zaradila je 48 miliona dolara, ali verujemo da će se naredne godine rangirati daleko više, jer je ove godine bila na turneji, dok je Shawn Mendes zaradio 10 miliona manje.

POSLEDNJE VESTI