Prati nas

Pogodi ko?

Ovaj dečak danas je evrovizijski veteran!

Da li ga možete prepoznati? (foto: Arhiva)

Da li ga možete prepoznati? (foto: Arhiva)

Danas je dečak sa fotografije jedan od najpriznatijih umetnika – njegova profesionalna muzička karijera počela je kada je imao samo pet godina, a iz godine u godinu imala je isključivo tendenciju uspona!

Prelomnom godinom u njegovoj karijeri smatra se 2004 kada sa kompozicijom Lane moje pobeđuje na nacionalnom izboru za predstavnika Srbije i Crne Gore za Evrosong i osvaja drugo mesto u ukupnom plasmanu na izboru za pesmu Evrovizije u Istanbulu, kao i nagradu za najboljeg kompozitora tog festivala. Ova priznanja otvorila su mu put ka vrhu evropske muzičke scene. Sigurno znate ko je on!

U pitanju je, naravno, Željko Joksimović koji će od ove nedelje imati još jedan zadatak! Budući da je prihvatio poziv da se još jednom nađe u ni malo lakoj ulozi, Željko je i ove godine jedan od sudija najpoznatijeg regionalnog pevačkog šou programa X Factor Adria!

Da li će se njegovo žiriranje razlikovati od predhodne godine, kakvi su ovogodišnji kandidati, kakva je atmosfera u žiriju, ko je na Željka i ostale sudije ostavio najjači utisak videćemo od nedelje, 22. marta od 21h na Prvoj televiziji kada je na programu premijerna epizoda ovog popularnog šou programa.

Pored Željka Joksimovića u žiriju će se naći i Tonči Huljić, Massimo Savić i Aleksandra Kovač, a u ulozi domaćina gledaćemo popularnog glumaca Aleksandara Radojičića, šarmantnu Antoniju Blaće i Snežanu Velkov.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. mjn

  19. 03. 2015. at 14:15

  nije djecak,zeljko ima 40 godina, nejasni ste mi

 2. Mita

  19. 03. 2015. at 15:13

  @mjn pa jel tebi na ovoj fotki izgleda kao neko od 40 godina?

 3. mjn

  19. 03. 2015. at 17:08

  pa kakveveze ima fotka, kakvi brkači?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top