Search
Close this search box.

Ovako je izgledao poslednji plemenski savet u Survivor-u

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Takmičari crvenog plemena su se našli na plemenskom veću. Od pet učesnika jedan je morao da napusti takmičenje i ugasi svoju baklju.

Pre početka glasanja, voditelj Bojan Perić je takmičarima saopštio da će oni izglasati jednu osobu koja odlazi u duel, a da će Stefan Arsić koji nosi ogrlicu ličnog imuniteta izglasati osobu koja će sa izglasanom otići u duel za eliminacionu igru.

„Potrudila sam se da pokažem najbolje od sebe, potrudila sam se koliko sam mogla na poligonima i psihički sam sebi dokazala da mogu da izdržim ovo. Smatram da sam zaslužila da pobedim ovde“, rekla je Tijana Jeremić na pitanje voditelja da li sebe vidim u finalu.

Voditelj je Katarinu Nicić pitao da li sebe vidi kao jedinu preživelu.

„Kažem to sebi, ali moja mana je što sam površna, bila sam pre par dana u fazonu da mi je dosta, a onda sam se psihički vratila, tako da sebe vidim kao jedinu preživelu“, rekla je Katarina.

Takmičari plavog plemena su glasali za osobu koja odlazi u duel, a to je bio Ognjen Dimić. Stefa, koji ima ogrlicu ličnog imuniteta je odlučio da u duel sa njim pošalje Katarinu Nicić, te će se oni boriti za opstanak u igri zvanoj Survivor.

POSLEDNJE VESTI