Ovako su zvezde proslavile osvajanje prve Grammy nagrade

(foto: Instagram/adele)

Večeras će se održati 59. dodela Grammy nagrada, a mnoge zvezde su se već navikle na primanje ovog priznanja, pa im držanje govora više ne predstavlja problem.

Ipak, nije uvek bilo tako. Mnogi ne žele ni da se prisećaju kako su nastupili prvi put na ovoj dodeli i kojim rečima su se obratili publici.

Adele je 2009. godine izabrana za najboljeg novog izvođača i najbolju žensku vokalnu izvedbu godine, a obratila se rečima: “Hvala vam puno. Zaplakaću. Duffy, volim te. Jonas Brothers, i vas volim”, govorila je tada slavna pevačica.

(foto: Instagram/mirandalambert)

Miranda Lambert je 2011. godine na dodeli bila ophrvana emocijama i kratko rekla: “Moje prvo Grammy izvođenje. Prva Grammy nagrada. Hvala vam što vam se sviđaju reči moje pesme”.

(foto: Instagram/beyonce)
(foto: Instagram/beyonce)

Beyonce je 2004. godine dobila mnoštvo nagrada, između ostalog, za najbolju pesmu, najbolji ženski vokal, najbolji album, a obratila se rečima: “Wow, tako sam ponosna, zahvalna sam Kelly Rowland i Michelle Williams. Ovo je moj prvi album solo pevačice i zahvalna sam svima koji su sarađivali sa mnom”.

(foto: Instagram/balgalriri)
(foto: Instagram/badgalriri)

Rihanna i Jay Z su 2008. godine podelili nagradu za zajednički najbolji hit godine, a ona je tada izjavila: “Tata, znam da sam ti obećala da ću ti dati svoj prvi Grammy, ali izgleda da ćemo morati da se borimo za njega“, našalila se tada pevačica i dodala: “Mama, tata, braćo, Barbadose, volim vas”.

Kanye West je 2005. godine odneo nagradu za najbolji rep album i govorio publici: “Ako imate priliku da učestvujete u ovoj igri života, morate naučiti da cenite svaki trenutak. Mnogi ljudi to ne umeju. A sada je moj trenutak da zahvalim fanovima, Bogu, svima koji su mi pomogli. Planiram da proslavim, da vrištim i da nazdravim šampanjcem za svaku šansu koja mi se pruža, jer sam dobio Grammy”, govorio je pre 12 godina suprug Kim Kardashian.

U nedelju ćemo videti ko će to ove godine imati čast da osvoji prestižnju muzičku nagradu, a spisak nominovanih pogledajte OVDE.

Povezane vesti

Back to Top