in

Ovakve psovke nismo očekivali od Tonija Cetinskog


Tony je oštro iskritikovao medije (foto:Facebook/tonycetinski)
Tony je oštro iskritikovao medije (foto:Facebook/tonycetinski)

Šta o procesu dostizanja pravde i otkrivanja prave istine, te njenom prenošenju u javnosti misli hrvatski pevač Tony Cetinski, pokazao je podelivši svoj stav na društvenim mrežama reagujući na prilično ljutit i buran način.

On se, naime, obratio svim novinarima i urednicama, zamerajući im što nisu izvestili o ishodu završnice suđenja njegovih rodeitelja. Nakon što su Mirko i Vinka Cetinski, sa još devetoro ljudi osumnjičeni za finansijske malverzacije u iznosu od 11 miliona evra, sada su oslobođeni svih optužbi, a izrevoltirani pevač na svom Facebook profilu izrazio je svoje mišljenje povodom neobaveštavanja javnosti u vezi ove sudske odluke.

On je napisao: „Kad netko nekoga blati i optužuje ( slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke a kad nekoga oslobode svih optužbi onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke! Moj zaključak je da ste potplačena i neprofesionalna stoka!“, podelio je između ostalog pevač. U statusu je na kraju dodao: „Dao Bog da vas voda odnjela će se pjevati, a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Sretno“, a takođe poručio da je pravda spora ali dostižna i da će ih stići.

S obzirom na to da su tada mediji prilično detaljno ispratili čitav slučaj, očekivalo se da isto urade i u vezi epiloga ovog procesa, pa mnoge nije iznenadila ovakva reakcija Cetinjskog, ali su ipak dodali da je mogao da izabere drugi način da iznese svoj stav.