Ovakve psovke nismo očekivali od Tonija Cetinskog

Tony je oštro iskritikovao medije (foto:Facebook/tonycetinski)

Šta o procesu dostizanja pravde i otkrivanja prave istine, te njenom prenošenju u javnosti misli hrvatski pevač Tony Cetinski, pokazao je podelivši svoj stav na društvenim mrežama reagujući na prilično ljutit i buran način.

On se, naime, obratio svim novinarima i urednicama, zamerajući im što nisu izvestili o ishodu završnice suđenja njegovih rodeitelja. Nakon što su Mirko i Vinka Cetinski, sa još devetoro ljudi osumnjičeni za finansijske malverzacije u iznosu od 11 miliona evra, sada su oslobođeni svih optužbi, a izrevoltirani pevač na svom Facebook profilu izrazio je svoje mišljenje povodom neobaveštavanja javnosti u vezi ove sudske odluke.

On je napisao: “Kad netko nekoga blati i optužuje ( slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke a kad nekoga oslobode svih optužbi onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke! Moj zaključak je da ste potplačena i neprofesionalna stoka!”, podelio je između ostalog pevač. U statusu je na kraju dodao: “Dao Bog da vas voda odnjela će se pjevati, a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Sretno”, a takođe poručio da je pravda spora ali dostižna i da će ih stići.

S obzirom na to da su tada mediji prilično detaljno ispratili čitav slučaj, očekivalo se da isto urade i u vezi epiloga ovog procesa, pa mnoge nije iznenadila ovakva reakcija Cetinjskog, ali su ipak dodali da je mogao da izabere drugi način da iznese svoj stav.

Povezane vesti

Back to Top