Ove zvezde ne kriju svoju problematičnu kožu

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Zvezde koje su javno govorile o svojoj problematičnoj koži (foto: Wenn)

Utešno je znati da naizgled savršene zvezde i te kako imaju problema sa nesavršenostima na koži i da se često bore sa aknama i bubuljicama.

Najbolje od svega je to što svoje probleme na koži ne sakrivaju već otvoreno govore o tome i neretko postavljaju fotografije na kojima su vidljive njihove nesavršenosti.

Ovo su neke od zvezda koje su sa fanovima podelile svoju borbu sa aknama na licu.

Bella Thorne (foto: Instagram/bellathorne)

Bella Thorne je pred ove fotografije napisala: „Normalno je imati akne. Svako ih ima. Ali društvo i društvene mreže nam govore da morate imati savršenu kožu kako bi bili prihvaćeni. Ja sam ovde da vam kažem da za***te to. Pokazaću vam svoju kožu onakvu kakva je i biti ponosna na nju. Bez obzira šta ko kaže“.

Harry Styles (foto: Wenn)
Harry Styles (foto: Wenn)

Harry Styles je o svom problemu sa aknama šaljivo rekao: „Uveče na lice nanosim toliko kreme, da ih imam više i od moje mame“.

Mindy Kaling (foto: Instagram/mindykaling)
Mindy Kaling (foto: Instagram/mindykaling)

Mindy Kailing je podelila fotografiju na kojoj nosi kremu protiv bubuljica i napisala: „Ono kad i u tridesetim nosite kremu za bubuljice. Ali bar neću gostovati kasnije na televiziji“, našalila se ona.

Kendall Jenner (foto: Wenn)
Kendall Jenner (foto: Wenn)

Kendall Jenner otkrila je da se ranije borila sa aknama i da je zbog tog problema morala da poseti i dermatologa. Šalila se na svoj račun, rekavši: „Volela bih ako bi moju bubuljicu oslovljavali njenim imenom – Walter“.

Cameron Diaz (foto: Wenn)
Cameron Diaz (foto: Wenn)

Cameron Diaz nekoliko puta je iskreno govorila o svojoj problematičnoj koži. „Učinila sam sve što sam mogla kako bih se izborila sa bubuljicama. Bilo je grozno i frustrirjuće i ponižavajuće i zbog toga sam se osećala užasno“. Njena koža se očistila kada je počela da manje jede brzu hranu i živi zdravijim životom.

Alicia Keys (foto: Wenn)
Alicia Keys (foto: Wenn)

Alicia Keys se dugo borila sa aknama i sada uživa u čistoj koži. „Mnogo vremena mi je trebalo kako bi imala ovakvu kožu. Znam kako je boriti se sa aknama i bubuljicama i ja sam to proživela pred očima javnosti“.

Lorde (foto: Instagram/lorde)
Lorde (foto: Instagram/lorde)

Lorde je podelila fotografiju svoje nesavršene kože uz opis: „U krevetu u Parizu sa kremom protiv bubuljica“.

Rihanna (foto: Wenn)
Rihanna (foto: Wenn)

Rihanna priznaje da se jednom mesečno bori sa aknama na licu. „Jednom mesečno moja koža postaje užasna. Pojave se bubuljice na licu, izdujem se i loše sam raspoložena. A to više liči na baš gadnu nedelju“, požalila se pevačica.

Miley Cyrus (foto: Instagram/mileycyrus)
Miley Cyrus (foto: Instagram/mileycyrus)

Miley Cyrus je takođe objavila fotografiju lica prekrivenog kremom protiv akni i otkrila da joj je dermatolog pomogao u borbi sa nesavršenom kožom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI