in

Ovo je fatalna glumica zbog koje su dva glumca ostavila svoje žene

Skandali u vezi sa fatalnom britanskom glumicom Lily James samo niču.

Izgleda da Dominic West nije jedini oženjeni glumac koji je pao na njen šarm Lily James.

Tek što joj je na Netfliksu izišao novi film “Rebecca”, i dok se ceo svet još uvek oporavlja od njene afere u Rimu s oženjenim Westom od pre desetak dana, koja se pretvorila u skandal svetskih razmera nakon što su ih paparaci uhvatili kako razmenjuju nežnosti – evo nove drame.

“Daily Mail” otkriva kako je Armie Hammer, američki glumac s kojim Lily razmenjuje nežnosti na setu “Rebecce”, rimejka Hičkokovog klasika, ostavio svoju suprugu Elizabeth Čembers i dvoje dece – ćerku Harper Grejs i sina Forda Armanda Daglasa – zbog Lily.

Sve je krenulo po zlu kada je Elizabeth jesenas pronašla strastvene poruke i pisma misteriozne žene koja se potpisala kao “Adeline”. A tako ju je Hammer imao navedenu i u imeniku.

Ko je tačno Adeline i dalje je misterija. No, intrigantno je da je Elizabeth pronašla pisma u vreme kada je Armie s Lily snimao “Rebeccu”. Zanimljivo je i da lik gospođe De Vinter, kojeg tumači Lily, nema ime u knjizi ni u filmu, ali je njen lik na setu, u scenariju i u privatnoj prikolici, nosio ime Adeline. Kolege sa seta otkrile su medijima kako je Lily od početka flertovala s Hammerom, a on je na prvi pogled bio očaran njom.

“Nije bila suptilna. On je svega bio svestan, bez sumnje. Neprestano ga je dodirivala, upućujući mu duge poglede trepćući”, ispričali su svedoci sa seta dodavši da je za vreme snimanja slobodne dane radije provodio boraveći u engleskom selu, navodno odmarajući, umesto da se vratio da vidi svoju porodicu, koja je takođe bila u Velikoj Britaniji.

Nakon 10 godina braka Elizabeth i Armie objavili su u julu da se razvode. Odlučili su to zajedno za vreme karantina zbog pandemije, koji su provodili na Kajmanskim ostrvima. Armie se odmah vratio u Los Anđeles, boravi kod prijatelja u motelu, a prošle nedelje je zvanično zatražio zajedničko starateljstvo nad decom, koju nije video mesecima.

“Bila je to vrlo komplikovana, intenzivna situacija, s velikim karakterima zatvorenim u sićušnom mestu…. Nikad se u životu nisam našao u takvoj situaciji, nisam znao šta da radim. Nisam se dobro snašao u razvodu. Da budem iskren, skoro sam potpuno izgubio razum”, rekao je Armie za britanski “GQ”.

Glasine o navodnoj aferi akteri još nisu komentirati, a ostaje glavno pitanje – koga će odabrati fatalna Lily – Westa, koji se pretvara da mu brak i dalje sjajno stoji ili Hammera, koji je zbog nje ostavio porodicu?