Prati nas

Ovo su propali dueti o kojima se na estradi malo priča

Specijal

Ovo su propali dueti o kojima se na estradi malo priča

Pred vama je lista samo nekih propalih dueta…

Ana Nikolić i Viki Miljković


Pevačica Ana Nikolić 2007. je snimila album Devojka od čokolade na kojoj se nalazi numera Plakaćete za mnom oboje koju je prvobitno trebalo da snimi sa Viki Miljković, koja je u to vreme doživela veliku popularnost zahvaljujući hitu Mahi, Mahi. Ipak, Viki nije snimila ovu numeru sa Anom, jer je slušajući shvatila da pesma nije za duet, te ju je Nikolićeva izvela solo i stavila na album. Miljkovićeva se ipak kasnije pokajala što nije snimila duet sa koleginicom.

“Veoma mi je žao što nisam sa Anom snimila duet, ko zna možda do saradnje dođe na nekoj novoj pesmi”, rekla je Viki pre nekoliko godina.4 komentara

4 Comments

 1. IFB

  02. 01. 2019. at 08:21

  Kad je Karleuša u pitanju, njoj je sve propalo šta je najavljivala. Setite se u 2018. koliko je imala najava, pa za Doček ispalila kao kokica. Priča se da je čak ni klubovi u Hrvatskoj nisu hteli (a tamo ide da peva za đaba).

 2. Rusvaj

  08. 01. 2019. at 00:03

  IFB NE LUPAJ KARLEUSA KAD NASTUPA U ZG U H20, karta je najskuplja a uvijek je prepuno, ne mogu svi ni stat, i tako je svake godine i za nju i za lukasa

 3. Ana

  13. 01. 2019. at 20:47

  IFB, Karleusa je za docek pevala na cak dva mjesta, u hotelu Metropol i u Kasini, tako da ovde jedini koji se ispalio kao kokica si ti.

 4. mila

  17. 02. 2019. at 13:22

  svaka saradnjs/duet sa karleusom je – propali duet…pa njoj je cela “karijera” pretty much propala

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Specijal

To Top