Prati nas

Specijal

Ovo su propali dueti o kojima se na estradi malo priča

Pred vama je lista samo nekih propalih dueta…

Na našoj muzičkoj sceni normalna je pojava da velike zvezde ukrste glasove. Neki od tih dueta postanu hitovi, neki ne, a neki nikada ne ugledaju svetlost dana.

Do poslednjeg pomenutog uglavnom dođe ukoliko se nekoj strani ne dopada numera koja joj je ponuđenja ili ukoliko se njen termin ne uklapa sa vremenom kada bi trebalo snimiti svoj deo. Neki su i snimljeni, ali iz nekog razloga nisu prezentovani javnosti, a zbog nekih propalih dueta došlo je i do prekida komunikacija.

Pred vama je lista samo nekih propalih dueta – kliknite na strelice da vidite svaki od njih.

2. Slavica Ćukteraš i Tanja Savić


Odnos bivših učesnica Zvezde Granda i dalje je nedefinisan. Dok se u medijima priča da i nisu baš u najboljim odnosima, one tvrde da je sve u redu, a nedavno je Slavica potvrdila da se nisu složile oko dueta. Njih dve publika godinama “tera” da snime duet i to je i bilo u planu tokom Slavičinog povratka na estradu. Ipak, Tanja je želela da duet bude urbanijeg zvuka, poput pesme Oči boje viskija koju je snimila sa Coronom i Rimskim, dok je Slavica želela da se vrati muzici kakvu je ranije pevala, te su ovi planovi pali u vodu.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. IFB

  02. 01. 2019. at 08:21

  Kad je Karleuša u pitanju, njoj je sve propalo šta je najavljivala. Setite se u 2018. koliko je imala najava, pa za Doček ispalila kao kokica. Priča se da je čak ni klubovi u Hrvatskoj nisu hteli (a tamo ide da peva za đaba).

 2. Rusvaj

  08. 01. 2019. at 00:03

  IFB NE LUPAJ KARLEUSA KAD NASTUPA U ZG U H20, karta je najskuplja a uvijek je prepuno, ne mogu svi ni stat, i tako je svake godine i za nju i za lukasa

 3. Ana

  13. 01. 2019. at 20:47

  IFB, Karleusa je za docek pevala na cak dva mjesta, u hotelu Metropol i u Kasini, tako da ovde jedini koji se ispalio kao kokica si ti.

 4. mila

  17. 02. 2019. at 13:22

  svaka saradnjs/duet sa karleusom je – propali duet…pa njoj je cela “karijera” pretty much propala

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top