Pale maske u Survivoru: Kalu razvezao jezik na Plemenskom savetu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Luka Jovanović Kalu najveća je zvezda večerašnjeg plemenskog saveta, na kome je nominovan za izbacivanje.

Kako je i sam najavio, on je rešio da ispriča sve što mu je na duši, a posebno nakon kritika da ne govori mnogo.

Nisam siguran da ima toliko struja ali ima ljudi koji se druže i bolje razumeju nego neki drugi,“ rekao je Kalu.

„Mi se svi igramo i igramo igre svaki dan, a ako mislite na psihološke igre, svi se igraj usa mnom. Možda ja samo nisam hteo da se igram. Stalno me pitate da li me pleme prihvata, na neki način ja nisam hteo da prihvatim njih u nekim trenucima. Smatram da sam pogrešio jer sam izabrao da budem pasivan, da nit smrdim nit mirišem i da držim jezik za zubima da bih dogurao do Velikog veća. To je bila pogrešna taktika, nisam iskazao stav, ćutao sam kad mi se nije ćutalo i nisam se junački poneo u igri koja traži junake.rekao je on.

Ja bih možda napravio mini-analizu i moje gledište međuljudskih odnosa,“ počeo je Kalu.

„Marko i Bojan, oni su vrlo talentovani ljudi, inteligentni, odlični za igru, ali smatram da su iz ovog plemena najbolji glumci i političari, diplomate, kako god da se nazove. Odlično znaju kako se igra igra i kad treba kome reći pred kamerama, a ono kad odu da pecaju i odmaraju, to je verovatno totalno drugačije. U tom smislu, oni su možda najbolji igrači ali nis ujedini.“ počeo je.

„Sledeći par su Luka i Nataša, oni su neka najzdravija priča , potsaće i kumovi vrlo brzo. Draga i Anja su se izdvojile kao par drugarica, koje možda i nisu toliko sličen ali se dobro kapiraju ovde. Draga mi malo manje paše od Anje, ona mi je gotivna, Draga ima izvanredan smisao za humor ali njen temperament mi ne prija, često mi je bilo teško da budem pored nje 24 sata, jer zna da bude surova prema okolini, zna da pobesni jako lako i to mi je u nekim trenucima bilo teško, ali verujem da ti to znaš i nema potrebe da se menjaš zbog mene.“

„Jedan pojedinac, Lazar, koji nije u klanu, on je hodajuća kontradiktornost. To je dečko koji želi da uči, koji je srećan, zahvalan što je ovde, koji je fantastičan na poligonima, ali kao krava koja da mleko pa ga prospe, tako on to sebi uradi vrlo često, tako što iz nega izađe sebičluk, alavost, dvoličnost, tako da malo sebi tu pokvari, ali u suštini je jako dobar, sam sebi jamu kopa ponekad, nažalost.“ završio je analizu.

„Ostala je Ninči kao poslednja, ona i ja smo totalno različita temperamenta, ja najboljeg prijatelja nisam našao čak ni u njoj i u pravu su svi oni kada kažu da sam se najmanje uklopio, moja je greška bila što se nisam trudio dovoljno,“ zaključio je on.

POGLEDAJTE VIDEO

POSLEDNJE VESTI