in

Paris Hilton bila u tajnoj vezi sa srpskim fudbalerom

Kako je prikazano u dokumentarcu, pevačica je pre muzičkog festivala imala žestoku raspravu sa Aleksom


Svetska zvezda Paris Hilton u nedavnom dokumentarcu koji je objavila prikazala je i turbulentan odnos sa srpskim fudbalerom Aleksom Novakovićem. Naime, pevačica i fudbaler bili su u tajnoj emotivnoj vezi prema navodima ,,Dejli Mejla.“

Kako je prikazano u dokumentarcu, pevačica je pre muzičkog festivala “Tomorrowland” u Belgiji imala žestoku raspravu sa Aleksom, nakon čega su raskinuli. Nesuglasice i sukobi započeli su zbog toga što se fudbaler uvredio jer ga je Paris pre početka festivala više puta ostavila samog, zbog obaveza oko organizacije i intervjua. Ključni trenutak koji je i podstakao raskid bio je kada je Novaković ispustio laptop na kome se nalazila muzika za festival.

Dok su hodali ka bini, sukob se nastavio, na šta je Hilton rekla:

“Molim te se zaustavi. Volim te, molim te stani. Molim te, stani, molim te” govorila je samo nekoliko minuta pre početka nastupa.

Nakon prve pauze, Novaković je nastavio sa prigovorima i raspravom zbog čega je Hilton zatražila od obezbeđenja njegovo udaljavanje sa festivala. U dokumentarcu je prikazano kako obezbeđenje uvodi Aleksu u beli kombi.

Rediteljka Aleksandra Din otkrila je kako Hilon nije želela da se deo o “lošoj ljubavnoj priči” nađe u filmu, ali to na kraju nije uklonjeno.

Podsetimo, Hilton je u najavi filma rekla kako će javnost imati priliku da sazna stvari koje je ranije ,”čuvala skrivene”. Pevačica je u dokumentarcu otkrila javnosti delove svog života u internetu, kao i fizičko i psihičko zlostavljanje koje je tamo preživljavala.