Pevač posle samo nedelju dana od odlaska iz benda snimio pesmu!

Dugo krio da sprema pesmu! (foto: Facebook)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dugo krio da sprema solo karijeru! (foto: Facebook)

Pre samo manje od nedelju dana napustio je najpopularniji bend današnjice One Direction, i slomio srca brojnim fanovima širom sveta, a već sada Zayn Malik započinje solo karijeru.

Iako se još uvek nisu smirile strasti fanova, bivša zvezda One Directiona je ponovo iznenadio sve kada je njegov producent i prijatelj Naughty Boy, na svom soundcloud profilu, okačio demo verziju Zaynove nove pesme I won’t mind.

Dvadeset minuta nakon što je Naughty Boy tvitovao link sa demo snimkom, pesma je preslušana 200.000 i lajkovana 2.000 puta.

Pesma je urađena kao spora balada, njegov prijatan vokal prati gitara, i predstavlja jedan drugačiji stil od onoga na šta su fanovi naviknuti slušajući ga u bendu.

Demo je snimljen pre nekoliko dana, budući da je od raspada benda, pevač svoje slobodno vreme provodio sa producentom u njegovom studiu.

Dosta se spekuliše da su obojica muzičara bili u dosluhu mesecima unazad i potajno radili na ovom projektu, što dovodi do zaključka da je Zayn još od septembra planirao da napusti svoja četiri prijatelja iz benda i krene sam svoju solo karijeru, što je potvrdio kada je tvitovao reči svoje nove pesme.

https://soundcloud.com/youthonix/i-wont-mind-zayn-naughty-demo

POSLEDNJE VESTI