Search
Close this search box.

Pevačice su bile zakleti neprijatelji, sada snimaju duet!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Otkako su se Katy Perry Taylor Swift 2019. godine pomirile, nakon višegodišnjih sukoba, fanovi navijaju da njih dve snime duet – a možda su sada tome bliže nego ikada.

Perry je nedavno najavila prvi singl sa albuma Daisies (Bele rade), koji će objaviti 15. maja.

„Prvi singl sa #KP5 albuma nosi naziv #Daisies i stiže 15. maja 2020. godine. Muzika mora da ide dalje,“ napisala je ona.

Istog dana, Taylor je objavila fotografiju, na kojoj pije vino u džemperu sa motivima belih rada. Slučajnost? Fanovi ne misle da jeste.

Naravno, tu nije bio kraj sitnim tragovima koje su fanovi pronašli na internetu. Zvanični nalog muzičkog takmičenja Američki idol tvitovao je da je pesmu Katy Perry preslušao tačno 1989 puta. Jedan od Taylorinih albuma zove se 1989, tako da ovo ni malo nije bilo suptilno.

I sam naziv albuma mogao bi da se protumači kao svojevrsna metafora odnosa Perry i Swift, s obzirom da bele rade označavaju transformaciju, nove početke i čistotu.

https://www.instagram.com/p/B_5H9jPH3sA/

U intervjuu za magazin Stellar, Katy je otkrila da se sa Taylor „često dopisuje porukama“ otkako su zakopale ratne sekire.

„Nismo preterano bliske zbog toga što smo jako zauzete, ali često se dopisujemo porukama,“ otkrila je ona.

Katy je pohvalila i Taylorin dokumentarac, Miss Americana.

„Bila sam impresionirana jer je pokazala koliko je ranjiva. Radujem se što je svetu pokazala da stvari nisu uvek savršene, da ne moraju da budu i da je sve lepše kada nisu,“ rekla je.

Pevačica je objasnila i da joj je bilo važno da se pojavi u spotu You Need To Calm Down, zbog poruke koju je noiso.

„Želela sam da budemo ljudima primer… primer jedinstva. Moć oproštaja je velika,“ dodala je ona.

POSLEDNJE VESTI