Prati nas

Televizija

Pink pokreće reality ‘Zadruga’ u kome poznati žive sa 7000 dinara!

Od tog novca moraće da plaćaju sve: hranu, kozmetiku, izlaske… Sve što bi u realnom životu.

Maskota reality programa Maja Nikolić (foto: arhiva)

Televizija Pink uvrstiće u svoju jesenju šemu novi reality koji nosi naziv Zadruga. Kako pišu domaći mediji, čelnici ove televizije već pregovaraju sa poznatim osobama koje će živeti u neverovatnim uslovima nekoliko meseci.

“Mitrovići su angažovali medijske stručnjake iz inostranstva da naprave ovaj projekat. Izgradili su jedan mini-grad. Poznate ličnosti će u njemu biti smeštene, imaće samo 7000 dinara nedeljno da prežive. Od tog novca moraće da plaćaju sve: hranu, kozmetiku, izlaske… Sve što bi u realnom životu. S obzirom na to da su navikli da troše ogromne pare, biće baš na velikim mukama,” tvrdi dobro obavešten izvor.

“Učesnici će biti fokusirani na to da prežive i stvore sebi što lagodniji život dok su u realityju. Šou će trajati tri meseca, a visina nagrade se još razmatra,” dodaje izvor.

Novi reality snimaće se tamo gde se nekada snimao reality Dvor, a u toku je izgradnja nove kuće.

5 komentara

5 Comments

 1. FF

  02. 08. 2017. at 10:21

  Jos jedan reality?!
  O neeee

 2. Lorka

  02. 08. 2017. at 10:28

  “S obzirom na to da su navikli da troše ogromne pare, biće baš na velikim mukama”
  Netačno. 80% tih osoba živi jos gore od toga. Pola njih su podstanari, zive jadno i bijedno. Stanovi su im katastrofa i siromasni su. Mi koji radimo kao kasirke, maserke, čistači ulica i pekari živimo bolje od njih. Jer dovoljno je samo da procitate text o Marini Perazic. E pa tako zive i ostalih 80%. Cecu, Seku Aleksic, Daru Bubamaru, Radu Manojlovic necu da stavljam u ovaj koš. One znaju kako sa novcem.Kiča ima svuda ali jbg, bar imaju….

 3. Cipsi

  02. 08. 2017. at 12:13

  Kakve su ovo gluposti? Pa studenti zive sa mnogo manje nedeljeno i uspeju i da se prehrane i kupe kozmetiku i izadju hahahahha

 4. nn

  02. 08. 2017. at 14:08

  Fuj.

 5. Sunny

  02. 08. 2017. at 16:10

  Molim da se Željku ovo ne operezuje nego vodi kao humanutarni rad. Jer će kokuze i ološ 3 meseca skloniti sa ukice. Njima da imaju da jedu i tripuju da su bitni a nama manje smeća na ulici.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top