Pinkove zvezdice dobijaju konkurenciju – dolaze Zvezdice Granda!

Nova iznenađenja za gledaoce! (foto: Pulsonline)
Nova iznenađenja za gledaoce! (foto: Pulsonline)

Takmičenje Pinkove zvezdice od sledeće sezone dobija ozbiljnu konkurenciju, budući da će televizijski program biti bogatiji za još jedan muzički format – Zvezdice Granda.

Posle niza uspešnih sezona Zvezda Granda, direktor Grand produkcije, Saša Popović, se odlučio na korak da mladoj, talentovanoj deci podari pažnju koju zaslužuju i malo mesta pod estradnim nebom.

U emisiji Exkluziv je otkrio koji su mu planovi za sledeću godinu i pomenuo da će publiku čekati mnogo iznenađenja, kao i novih televizijskih muzičkih formata.

“Što se tiče novog televizijskog programa, sigurno je da ćemo sledeće godine raditi takmičenja Zvezdice Granda. Naravno radićemo i još neke druge stvari, ali o tome ne bih mogao sada da pričam. Možda za nekoliko nedelja”, istakao je direktor Granda.

Čelnici Grand imperije! (foto: Arhiva)

Podsećanja radi, Saša je pre nekoliko godina pokušao da organizuje slično takmičenje, pod istim nazivom, ali je njegova ideja, kada je šou počeo, naišla na neodobravanje publike i negodovanje, koji su shvatili to kao način za zlostavljanje i iskorišćavanje maloletne dece.

Povezane vesti