Ples ne stoji muškarcu: Luka u Survivoru pričao ne voli feminizirane plesače, evo šta kaže sada

Luka Radivojević iz Survivora ostaće upamćen po očijukanju sa kumom Natašom, ali i po činjenici da se sukobljavao sa plesačima Markom i Bojanom.

U više navrata je izjavio da mu smetaju feminizirani plesni pokreti, što je naišlo na negativne komentare publike. „Što se tiče čaša plesa, ne vidim sebe u tim plesovima, pokreti su feminizirani.“ rekao je svojevremeno.

Ipak, sinoć ga je jedan od takmičara, Bojan, suočio sa ovim pitanjem.

„Šta misliš o muškarcima plesačima?“ upitao ga je takmičar, na šta se Luka nasmejao i prevrnuo očima.

„Jao brate… sve zavisi u kom stilu i na koji način i mnogo toga, ja nisam neko ko bi ikada upisao neki ples niti bih voleo, ne volim te pokrete,“ rekao je i dodao:

„Ne volim ples na taj način koji vi plešete, ne stoji muškarcu.“

Pogledajte snimak.

7 Responses

 1. U plesu, muski pokreti nisu feminizirani, ko nije plesao, lupeta, to su predrasude

 2. Ma njemu su svi smetali osim kume. Trebali su njih dvoje uplatiti neki aranzman,da budu sami, ona je uspela,a on je sebe prikazao kao nekog osobenjaka,kome svi smetaju. On je pravi alfa budala bolesna.

 3. Homofobija je cudo,ali cudan neki pogled na svet ples nije ok,ali je zato ultimate fight gde svesno povredjujes drugo ljudsko bice ok.To dosta govori o tebi Luka

 4. Uhhh šta reći…
  Arogantan,prevrtljiv…bez morala…
  Smetaju mu plesači a udata žena mu je kao kuma???Koju je stalno pipkao…
  Nisam neki moralista…ali…
  Čovek koji ništa nije ulovio,samo sa kumom ogovarao,a na igrama nula…
  I te patetične priče ,gde se vidi da on zapravo nema nijednu blisku osobu,čak ni sa bratom ne priča…
  Pa sada ima kumu…

 5. Luka je katastrofa, kakva kuma, udata zena, deca, muz….Perfidan, homofob, ljagao je onako divne ljude, Bojana i Marka, nadasve kulturne i pametne persone sa stavom i karakterom. Ne razgovara sa bratom, kako to moze??? 🤔 🤔 🤔 I on i kuma su totalni promašaj, i zao mi je sto su divni ljudi i dobri takmičari ostali uskraćeni uzitka ove egzotike do kraja.

 6. Natasa je cudo od zene…verna,udata zena koja se trudila da osvoji bod samo da bi se pipkala s lukom…kada se pomene luka ona odmah place zbog dece a niti jednog trenutka nije pomenula muza…luka koji gori za natasom sto se jasno vidi je toliko los da je nepoverovati…sve najgore je pricao o marku a kada marko osvoji ogrlicu on ide kod njega i moli ga da ne glasa natasu…pa decko takvog coveka si trebao da postujes

 7. Lepi, muškost se ogleda na poligonu, a ne na plesnom podijumu. Na poligonu si devojčica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI