Pobednica Survivora Nataša Kondić otkrila sa kojom takmičarkom nikad ne bi popila kafu

Nataša Kondić je pobednica druge sezone Survivora, a nakon povrata u civlizaciju odgovarala na pitanja gledala.

U novom intervjuu, ona je govorila o svojoj pobedi nad samom sobom i nad svima ostalima, i osvojila je titulu jedine „preživele“, postavši prva žena pobednica u Srbiji u emisiji Survivora.

U superfinalu, Nataša je bila u takmičenju sa Anjom Andrejić, nakon što su obe takmičarke uspele da pobede sve muškarce i ostale žene iz svojih plemena. Na samom kraju, Nataša je pobedila Anju u oba poligona i postala pobednica ove sezone.

Njen boravak na ostrvu obeležio je odnos sa Lukom Radivojevićem, za koji su mnogi sumnjali da je više od prijateljskog, što su oboje demantovali činjenicom da su se „okumili“ na ostrvu.

„Idemo ka tome, evo sad nas je dočekao haos napolju i onda ćemo dalje svojim planovima,“ rekla je ona na pitanje kada planiraju da se okume.

Ona je potom istakla koga nije volela na ostrvu.

„Sad kad se završilo sve, pamtim samo lepe trenutke, a neko sa kim nikad ne bih popila kafu je Ana. nekako nismo sele jedna drugoj i to je to za sad,“ navela je ona.

Pogledajte video iznad.

15 Responses

 1. Pobedila si al to nisi zasluzila ti i Luka std toliko pokvareni ljudi i ljigavi.

 2. Cemu tako ruzni komentari!Pobedio je ko je bio bolji I uz Malo srece.Pa ipak to je Surviver!

 3. Gordana, kukavički je vredjati druge ljude kada si bezbedno sakrivena iza izmisljenog imena!

 4. Ana je čovek za razliku od kume i kumića,treba da je bude sramota ,definitvno nije zaslužila pobedu,a statistika 0% Luka finale!!!!!

 5. Ima ona stara ko visoko leti obicno nisko padne. Ok pobednik je cestitke ali ne leti mnogo .

 6. Kada si.većini antipatičan, treba da ćutiš i razmisliš o sebi a ne da raspiruješ hejtere…. Gospoja se zanela malo, očito nesvesna koliko je nebitna…sa sve svojim tetrebićem…… .

 7. Купить полипропиленовые трубы для газа – только у нас вы найдете качественную продукцию. Быстрей всего сделать заказ на трубы пнд 630 можно только у нас!
  [url=https://pnd-truba-sdr-17.ru/]трубы пнд 450[/url]
  труба пнд 25 мм – [url=]http://www.pnd-truba-sdr-17.ru[/url]
  [url=http://www.google.iq/url?q=http://pnd-truba-sdr-17.ru]http://google.bf/url?q=http://pnd-truba-sdr-17.ru[/url]

  [url=https://libraryofyum.com/a-quick-outing-that-reminded-me-of-who-i-was/#comment-156]Трубы пнд 200 – у нас большой выбор фитингов для труб ПНД ПЭ любых размеров и диаметров.[/url] 6788ae0

 8. Заказать стоматологические товары – только в нашем магазине вы найдете широкий ассортимент. по самым низким ценам!
  [url=https://stomatologicheskoe-oborudovanie-msk.com/]стоимость стоматологического оборудования[/url]
  стоматологическое оборудование москва – [url=https://stomatologicheskoe-oborudovanie-msk.com]http://stomatologicheskoe-oborudovanie-msk.com[/url]
  [url=https://www.google.dk/url?q=http://stomatologicheskoe-oborudovanie-msk.com]http://www.google.lk/url?q=http://stomatologicheskoe-oborudovanie-msk.com[/url]

  [url=https://communemesure.fr/?cf_id=114503&cf_er=_cf_process_64872596d5e58]Оборудование стоматологического кабинета – каталог оборудования включает в себя стоматологические установки, рентгеновские аппараты, стерилизаторы, инструменты для хирургических и ортодонтических процедур, оборудование для гигиены полости рта, материалы для протезирования и многое другое.[/url] d6788ae

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI