Prati nas

Video

Rani radovi Atine Ferari!

Rani radovi skandalozne igračice (foto: screenshot)

Rani radovi skandalozne igračice (foto: screenshot)

Estradna plesačica i učesnica rijalitija Parovi, Atina Ferari, pre četiri godine, pokušala je da napravi pevačku karijeru. Jedna od najskandaloznijih učesnica popularnog šoua, u vili u kojoj je smeštena, više puta je objašnjavala ukućanima, i gledaocima, kako ona nije pevačica, niti ima želju da uspe u toj profesiji. Međutim, snimci koji su se pojavili u javnosti, govore nešto sasvim drugo.

Atina Ferari je učestvovala 2011. godine u emisiji Red Carpet, bosanske televizije OBN, gde se u jednom delu emisije, davala šansa anonimnim ličnostima da dobiju svojih pet minuta slave. Atinin prilog je i te kako interesantan jer kao prvo, na njemu je učesnica rijalitija totalno neprepoznatljiva, a tokom priloga, ona sedi u kadi, dok je na sebi imala samo grudnjak.

Atina tokom svog prvog intervjua govori o svojim počecima, a otkrila je i da je roditelji nisu podržali tokom odluke da se bavi plesom. Zanimljivi deo je onaj u kome plesačica otkriva svoje uzore, te je navela kako su joj u plesu uzori grupa Trik FX, a u muzici Elma Sinanović i Ivana Elektra, sa kojom je, kako je tada navela, mnogi upoređuju.

Učesnica Parova snimila je tada i singl, Minus Faza, kojom je pokušala da se probije na scenu, a nju je producirao Srđan Moby Dick, dok je prateće vokale pevala Ivana Selakov.

Pogledajte prvi intervju Atine Ferari, pre četiri godine, a zatim i poslušajte njenu pesmu.

4 komentara

4 Comments

 1. Ana Marija

  06. 04. 2015. at 12:45

  Ovi ”kasni” su podjadnako odvrtani

 2. Loco

  06. 04. 2015. at 14:14

  Jao koja bolesnica, O Bože baci ciglu i budi precizan!

 3. е

  06. 04. 2015. at 17:44

  Bolesnica bila, bolesnica ostala…. sad samo naucila da malo vise jede govna…..

 4. jeca

  09. 04. 2015. at 02:46

  seljanka

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Video

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top