Search
Close this search box.

Pogledajte spot Danijela Kajmakoskog za film ‘Bićemo prvaci sveta’

Pogledajte naslovnu numeru novog filma Darka Bajića! (foto: Promo)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pogledajte naslovnu numeru novog filma Darka Bajića! (foto: Promo)

Za pesmu koja nosi naziv Ne mogu protiv srca svog muziku, tekst i aranžman uradio je Kiki Lesendrić koji se potpisuje kao autor muzike za film Bićemo prvaci sveta, reditelja Darka Bajića, rađenog u produkciji Intermedia Network. Naslovnu numeru otpevao je pobednik X Factor Adria Danijel Kajmakoski. 

Pesma Ne mogu protiv srca svog je u stilu šlagera iz romantičnih 50-ih godina prošlog veka kada se događa deo radnje filma. Spot je sniman u ambijentu filmskog seta gde su na Kalemegdanu dočarane nekadašnje poznate igranke Zvezdane noći. U njemu se mogu premijerno videti kadrovi iz filma u kome glavnu mušku ulogu igra Strahinja Blažić, a pojavljuju se i glumice Tamara Drgičević i Iva Babić.

Bićemo prvaci sveta je film koji govori o osnivačima čuvene jugoslovenske košarke i prvoj zlatnoj medalji osvojenoj na Svetskom prvenstvu u Ljubljani 1970. godine. U filmu igra mnogobrojna glumačka ekipa iz regiona, a glavne uloge tumače Strahinja Blažić, Miloš Biković, Marko Janketić i Aleksandar Radojičić. Nedavno je završeno njegovo snimanje, a bioskopska premijera se očekuje početkom sledeće godine.

POSLEDNJE VESTI