Pomirenje ili svađa u Survivoru: Mogu li plavi da zaborave teške reči i ujedine se?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre druge nedelje Igre plemenskog imuniteta, veliki plavi klan će se okupiti da prokomentariše trenutne zategnute odnose između dva klana u plemenu.

„Nakon plemenskog veća Sanja i Marina su još nešto pričale, iako smo se dogovorili da probamo da sve odnose vratiti na početak, i krenemo od nule. Njih dvoje nastavljaju da pričaju o tome. Denis kaže: ‘Pa zašto stalno pričaš o tome, idemo na nule.’ Odmah kada je izgovorio tu rečenicu, rekao je da sam bojkotovao jučerašnju utakmicu i da nisam igrao drugo kolo. Stalna dvoličnost i licemerje korak po korak“, prisećac se Filip.

Antonije, pak, smatra da je David dugo imao masku na licu, a posle poslednjeg plemenskog saveta počeo je da je skida. Drugi se slažu sa njom.

Denis, pak, strahuje da će članovi velikog klana igrati slabije kako bi izgubili. Mislim da je najbolje da Filip ispadne, jer je on kolovođa velikog klana“, prokomentarisaće Luka.

Pre takmičenja, Marina će ispričati da je plavo pleme razgovaralo i da su napravljeni neki dogovori.

„Tražio sam oproštaj svih za sve moje verbalne i neverbalne komunikacije koje izazivaju razmišljanje. Izrazio sam i želju da prestanem sa ovim dečjim igrama. Nema smisla kojim putem ići. Tražio sam da pokrenem pleme od nule, da krenemo napred. Mislim da se većina složila sa tim i nastavićemo“, reći će Marina.

Denis, s druge strane, smatra da bi Nora trebalo da bude sledeća iz emisije, a pošto ima moć da imenuje jednu osobu koja će ići direktno na eliminaciono takmičenje, biće zanimljivo videti da li će izabrati Noru.

POSLEDNJE VESTI