Pomirenje na pomolu: Scott Disick zaprosio Kourtney Kardashian!

Par je delovao opušteno dok su išli ka restoranu u kom je Scott zaprosio Kourtney (foto: AKM-GSI)

Scott Disick i Kourtney Kardashian su se juče, posle dugo vremena, susreli sami, bez dece i ostalih članova porodice.

Nekoliko nedelja pošto je Scott završio sa terapijom u centru za rehabilitaciju, zamolio je bivšu devojku da se sastane sa njim na ručku kako bi u četiri oka porazgovarali o budućnosti njihove veze. Disick smatra da zaslužuju novu šansu sada kada je prestao sa nedoličnim ponašanjem i odrekao se svih poroka i želi da oni i njihovo troje dece ponovo budu porodica. Čak je uradio i ono što za devet godina nije uspeo – zaprosio je Kourtney.

Koutney još uvek nije spremna da bivšem oprosti sve greške iz prošlosti (foto: X17online)

Međutim, ona mu je rekla da još uvek nije spremna da mu oprosti, ali izvor kaže da je Scott uporan i da će i dalje nastavljati da joj postavlja pitanje da se uda za njega dok ne pristane. „Toliko se trudi da joj pokaže da se promenio. Ona to i sama vidi, ali njegovo ponašanje u prošlosti je izazvalo puno problema i njoj i deci i za sada ne želi da otvara stare rane“, priča izvor blizak rijaliti zvezdama.

Videćemo da li će se Scottova upo**ost isplatiti i da li će mu Kourtney na kraju oprostiti sve grehe.

6 Responses

  1. Ne mogu da verujem! Zeno znam da ti je napravio decu, ali MALO dostojanstva imaj. Kao da je omadjijana …

  2. Jadni Boze, zar opet?! Ne verujem kolika je slepica ! Zeno, znam da je otac tvoje dece i da je tesko, ali imaj mrvu dostojanstva. Mrvu malenu

  3. Ako mu oprosti, ona je BUDALA!!!!!!!!!!!! Milijardu puta ista priča. Nikada neće biti bolji do nje. Opet će da se napije i prevari. I tako u krug..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI