Pomirili se Kourtney Kardashian i Scott Disick nakon godinu i po dana

Fotografija sa zajedničkog odmora pre dve godine (foto: Instagram/letthelordbewithyou)

Nakon što se nedeljama spekulisalo o tome, sa E! kanala, inače matične televizijske kuće koja stoji iza rijalitija U korak sa Kardašijanovima, stigla je potvrda da su se Kourtney Kardashian Scott Disick konačno pomirili, nakon godinu i po dana razdvojenosti.

Iako se ovaj turbulentni par svađao i mirio više puta tokom 9 godina veze, Kourtney je prošlog leta odlučila da stavi tačku na njihov emotivni odnos, budući da su Scottovi problemi sa alkoholom postali nesnosni, kao i njegov nedostatak želje da se uhvati u koštac sa njima. “Kada se napijem osećam kao da konačno iz mene progovara i reaguje moja prava priroda, a ne dopada mi se to što vidim i čujem”, požalio se jedanput kroz suze Disick.

Ipak, i u ovo doba razdvojenosti, njih dvoje su nastavili zajedničkim snagama da odgajaju troje dece jer su želeli da im pruže najbolje moguće detinjstvo.

Budući da je Scott pristao na rehabilitaciju i nije imao nikakve ispade u dugom vremenskom periodu, Kardashianova je počela da preispituje svoju odluku i naposletku je odlučila da mu pruži drugu šansu.

Povezane vesti

Back to Top