in

Porodila se Jelena Janković: Evo ko je doktor sa kojim je dobila dete

Upoznali su se kad je obolela od korone


Proslavljena srpska teniserka Jelena Janković, porodila se jutros u Beogradu i na svet donela devojčicu, prenose mediji.

Jelena je ćerku dobila s doktorom Brankom Baraćem, s kojim je u vezi od prošle godine, a prema pisanju medija, njihovo upoznavanje bilo je kao na filmu.

Naime, Jelena Janković je nakon teniskog trunira koji je u Beogradu prošlog leta organizovao Novak Đoković, bila pozitivna na koronavirus, iako se u javnosti samo pisalo da će biti testirana. Upravo zbog korone morala je da potraži lekarsku pomoć.

I baš kao na filmu, tako se dogodila ljubav sa doktorom s kojim se prvi put srela u ordinaciji. Jelena je otišla na pregled kod doktora Branka, a simpatije su se odmah dogodile. Teniserka se posle nekoliko nedelja izlečila od virusa, a sa doktorom je ostala u kontaktu, te su počeli zajedno da izlaze. Ubrzo su uplovili u romansu, koja od tada traje.

Kada je vanredno stanje ukinuto, ljudi su ih viđali u restoranima u Beogradu kako uživaju u zajedničkom vremenu, a u pojedinim momentima bili su veoma prisni, te nisu svoje emocije nije želeli da kriju od znatiželjnih pogleda okoline.

Jelena Janković se i tokom trudnoće nije oglašavala, a tek nedavno je objavila fotografiju s trudničkim stomakom.