Posle duge pauze, vraća se na scenu sa novim imidžom i singlom!

(foto: Hawt Celebs)
Posle duge pauze, vreme je za povratak (foto: Instagram/FameFlynet)

Glumica i pop zvezda, Hilary Duff, konačno se u punom sjaju vraća na svetsku scenu. Pevačica je svoje verne fanove nedavno obradovala novim, povratničkim singlom Sparks, koji najavljuje njen novi album.

Pesma Sparks je pop-dance numera, koja je fanove osvojila već na prvo slušanje, a plasirala se i na kanadsku top-listu 100 najslušanijih singlova, a potencijalni je singl za ulazak na čuvenu Billboard Hot 100 listu. Hilary je pre dva dana objavila i Lyric Video ove pesme za nestrpljive fanove koji ne mogu da dočekaju zvaničnu verziju spota.

(foto: Hawt Celebs)

Sa povratkom na scenu, dolazi i promena imidža, pa je Hilary svoj promenila čak tri puta, te je iz zelene boje, prešla u pink, a protekle nedelje, javnost je mogla da primeti njenu ljubičastu boju kose.

Hilary se proslavila ulogom u Diznijevoj seriji Lizzie McGuire, a pored toga, ostvarila je i uspešnu pevačku karijeru, posle koje je usledila pauza kako bi se zvezda posvetila odgajanju sina Luca, kojeg je dobila pre četiri godine.

Pevačica se nakon razvoda sa suprugom, Mikea Comriea, vraća na scenu, a osim novog albuma, fanove je obradovala i novom serijom Younger, koja je pre četiri dana počela sa emitovanjem u Americi.

Pogledajte lyric video za pesmu Sparks.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI