Poslednja borba za opstanak: Večeras saznajemo ko je pobednik Survivora 2023

Pre tri meseca kandidati Survivora došli su u zemlju koja liči na raj, ali i na igru koja je pokazala svu svoju surovost.

Peščane plaže, bujne palme i tropski vetar Dominikanske Republike sada pravi idiličnu sliku za poslednji izazov u ​​kome će se sučeliti Antonija i Denis u plavom timu i Anja i Nataša u crvenom.

Dvoje preživelih takmičara iz plavog i crvenog tima suočiće se u finalnom obračunu za titulu jedinog preživelog.

„Mislim da sam najbolje prošao na posebnom plemenskom savetu. Ne mislim da sam nikome zamerila“, priseća se Antonija izbora finalista.

Jednoglasnom odlukom žirija da ide u finale, Nataša je zaključila da bivši takmičari veruju u nju.

„Luka je eliminisan i ne žalim se, srećna sam zbog njega, jer je osvojio treće mesto“, rekla je Nataša. Nedostajaće mi apsolutno sve sa ostrva“, rekla je finalistkinja Anja, koja ostrvo pamti samo po dobrom i pozitivnom.

Antonija je uverena da će borba biti fer i jedva čeka da se suoči sa Denisom, koji joj je rival na terenu. „Bez obzira na to koliko je on siguran u sebe, i ja sam sigurna“, kaže Antonija.

„Neobičan je dan, osećam se odlično. Nema mesta grešci. Sve može da utiče na ishod i na to kako se osećate i da li imate sreće“, ističe Denis pred završni i odlučujući poligon. Dodaje da je Antonija nepredvidiv protivnik i da će morati sve vreme da je drži na oku.

„Svako malo se trudim da ne zaplačem. Gutam knedle, jer mi je ovo sve jako emotivno. Biće nam potrebni dani da procesuiramo ono što se dešava“, ističe Anja.

5 Responses

  1. Pobednici po meni su Anja i Denis.Bezveze je emisija.Nikad vise necu gledati.

  2. Kako voditelja nije sramota da proziva Denisa, koji je sport man od glave do pete, kako bi trebao da sačeka Natašu na gadjanju, možda bi bilo poštenije da svoj voditeljki honorar pokloni Nataši.

  3. Kakvo nam je drustvo takav nam je i survivor… Na kraju uvek pobedjuje sljam koji manipulise drugima a ne ljudi koji se casno bore… Smislicemo jos jedan krug jos jednu borbu jos jedan glas da manipulatori dodju do svog cilja… Posle 40 godina zivota i 15 godina svakodnevnog rada sa decom mislim da moramo jos vise da se borimo da izbacimo ovaj virus iz svog drustva… Rekao bih da zelim da napustim ovu zemlju ali molim sve vredne i dobre ljude da se vrate da pokusamo da vratimo prave vrednosti u ovu zemlju jer ona je ipak nasa… Moramo da je menjamo na bolje i vratimo prave vrednosti na piadestal… Deco svi koji Vas spominju lazu Vas da ovo rade zbog Vas rade to iskljucivo zbog sebe… Cuvajte se vecine i budite svoji da ne budete ovakvi…

  4. Pobedile su 2 gore osobe iz oba plemena: Antonia manipulatorka i Nataša licemerka, a 2 osobe koje su zaista zaslužile : Anja predivna sposobna devojka i Denis iskreni izuzetni sportista su, na žalost, izgubile. Razočarana sam ! Baš ću dobro razmisliti o gledanju sledećeg Survivora, jer mislim da su igre u finalu, bile prilagođene određenim sklonostima, određenih igrača i otud i te nepravedne pobede !

  5. Vise u zivotu necu gledati.Natasa na sve lici samo ne na pobednicu Survivora.Zena ne zna da trci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI