in

Pre 2 nedelje napisala je da će ga voleti zauvek, a sada se razvode!


Razvod nakon samo godinu dana braka! (foto: Tumblr)
Razvod nakon samo godinu dana braka! (foto: Tumblr)

30-ogodišnja američka pevačica Amber Rose podnela je papire za razvod braka od repera Wiz Khalife. Par je počeo da se zabavlja 2011. godine, a jedno drugom zarekli su se na večnu ljubav prošlog leta. Roditelji su dečaka Sebastian Taylor Thomaza, koji je rođen februara 2013.

Prema pisanju portala TMZ Amber je kao razlog navela nepremostive razlike, zahtevajući potpuno starateljstvo nad sinom Sebastianom, uz napomenu da će Wiz moći da ga poseti kada god to bude želeo.

Kao što se uvek ispostavi, toliko puta citirane nepremostive razlike zapravo su nešto drugo! Već nekoliko nedelja šuška se da je Amber u vezi sa Nick Cannonom, bivšim mužem Mariah Carrey, koji je takođe u sred brakorazvodne parnice.

Ipak, vest o razvodu vrlo je čudna, pogotovo zato što je Amber 18. avgusta na društvenim mrežama postavila fotografiju svog supruga, sina i nje sa venčanja, uz opis: „Danas je bio dan kada smo se zakleli pred Bogom i našom porodicom. Znala sam čim sam te upoznala da si ti onaj pravi za mene. Srećna prva godišnjica braka. Za mnoge koje će doći…“, napisala je tada Amber.

Međutim, još čudnije je to što je pre samo 2 nedelje Amber Wizu čestitala rođendan, objavivši njihovu zajendičku fotografiju, uz poruku „Voleću te zauvek!“

Redakcija Tracara.com