Prati nas

Muzika

Preslušajte novi album Johna Newmana – “Revolve”!

John Newman (foto: dailystar.co.uk)

John Newman (foto: dailystar.co.uk)

Jedan od najpopularnijih muzičara nove generacije John Newman, predstavlja svoj drugi studijski album koji nosi naziv Revolve!

Prvi singl sa albuma, pod nazivom Come And Get It,  dospeo je do petog mesta na UK Singles Chart listi, a drugi singl Tiring Game je plod saradnje sa američkim R&B pevačem Charlie Wilsonom. Za pomenuti hit singl Come And Get It je snimljen i prateći video:

Novo, drugo po redu, studijsko izdanje Revolve nasleđuje debitantski album iz 2013. godine Tribute sa hit singlovima Love Me Again, Cheating, Losing Sleep i Out Of My Head, a kao i na većini svojih pesama, John je i na albumu sarađivao sa nekoliko producenata i muzičara, poput Grega Kurstina (Sia, Beyoncé, Ellie Goulding, Katy Perry i Lana Del Ray), i već pomenutog Charliea Wilsona, dok su mu Jack Splash i Jerry Hey (Michael JacksonThriller, Quincy Jones) pomogli sa duvačkim instrumentima.

Osim što može da se pohvali platinastim debitantskim albumom, John Newman, može da se pohvali i hit singlom Love Me Again koji je postao najprodavaniji u Velikoj Britaniji, sa mnoštvom prodatih kopija i sa preko 347 miliona Youtube/VEVO pregleda.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top