Search
Close this search box.

Previše sličnosti: Pevača optužuju da je ukrao ideju za omot albuma!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ima li sličnosti? (foto: Instagram)

Šta god da uradi, Zayn Malik će se verovatno uvek susretati sa kritikama sa svih strana nakon napuštanja benda One Direction.

Ali, od objavljivanja prvog singla Pillowtalk izgleda da mu ide sasvim dobro. A onda su juče ponovo krenuli napadi na pevača. 23-godišnjak je objavio kako će izgledati omot njegovog prvog solo albuma Mind of mine. U pitanju je preslatka crno bela fotografija Malika kao dečaka, ali sa tetovažama po telu. Međutim, ubrzo su na društvenim mrežama krenuli komentari da je Zaynov omot veoma sličan omotu albuma repera Lil Waynea.

Zayn kaže da je već duže vreme razmišljao o ovo omotu (foto: Instagram)

Na oba omota se nalaze fotografije pevača iz dečačkog doba, kojima su u fotošopu dodate tetovaže. Bivši član benda One Direction je juče na Twitteru pokušao da objasni da nema mestu poređenjima. „Ne pokušavam da budem reper, na albumu sam ja kao dete. Ovu ideju sam imao već duže vreme. Razmislite najpre, poštujte umetnost i nemojte potcenjivati nešto što ne razumete“, napisao je on.

Međutim, ni Lil Wayne nije bio prvi, a ni poslednji, koji je koristi svoju fotografiju iz mladosti na omotu albuma. To je uradio i Drake, kao i The Notorious B.I.G. na svom albumu, Ready or Die. „Lil Wayne nije zaštitio prava na korišćenje bebi-fotografija na omotu albuma. Zayn samo ide stopama legendi“, bio je jedan od kometara na Twitteru.

POSLEDNJE VESTI