Prati nas

Problematični reper ponosan što je sebi odsekao penis!

Bizarno

Problematični reper ponosan što je sebi odsekao penis!

(foto: EveryJoe)

(foto: EveryJoe)

Pre nešto više od godinu dana, drogirani reper Andre Johnson odrezao je sebi polni organ, a danas tvrdi da sve funkcioniše kako treba i da se ponosi svojim delom.

U intervjuu koji je dao hip hop televiziiji, VladTV, Andre Johnson se prisetio događaja koji se prošlog aprila dogodio u severnom Holivudu.

“PCP, kristal met, ekstazi, alkohol i nimalo sna. To je bila glavna stvar – bez spavanja”, otkrio je američki reper.

Džonson je objasnio da se u to vreme borio protiv depresije, jer je majka njegove dece tražila zabranu pristupa. On ističe da nije bio u pitanju pokušaj samoubistva, kao što su naveli neki mediji, jer je pevač nakon što je sebi odrezao polni organ skočio s balkona drugog sprata. Tvrdi da je imao “potpunu kontrolu” nad svim događajima i da je srećan jer sve i dalje funkcioniše. Barem donekle.

(foto: EveryJoe)

(foto: EveryJoe)

“Neću ići u detalje, ali stvari su na svom mestu, tako da i dalje mogu obaviti posao sa onim što mi je preostalo”, tvrdi Johnson. On je prošle godine objasnio da prišivanje odsečenog dela polnog organa ionako nije bilo najbitnije u celoj priči.

“Manje mi je bitan veličina. Važno je da je pokretan i funkcionalan. Nema tajni, jednostavno ga nisu mogli prišiti nazad. Ja sam jedini muškarac koji je učinio to što je učinio i ponosan sam. Zašto? Zato što sam ušao u istoriju, i mislim da nema nikog drugog ko je to ikad sebi učinio. Možda sam učinio najveću grešku u istoriji. Ali ponosim se njome”.


2 komentara

2 Comments

  1. Born To Die

    05. 07. 2015. at 01:55

    Cega se pametan stidi, budala se ponosi.

  2. Dragan

    05. 07. 2015. at 14:30

    Idi BEGAJ, JA MISLIO MARINKO ROKVIC !!! OVAJ MI JE JAKO NEPOZNAT !!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top