Prati nas

Hot!

Procurele šokantne fotke: Brendon go i u dečkovom zagrljaju!

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Već dugo postoji sumnja da Branislav Radonjić Brendon krije svoje seksualno opredeljenje. Svet je došao u posed fotografija koje dokazuju da su sumnje zapravo tačne.

Na spornim fotografijama možemo da vidimo učesnika rijalitija Parovi golog u društvu svog tadašnjeg dečka.

“Brendonov tadašnji dečko bio je deset godina stariji stjuard. Viđali su se uglavnom u inostranstvu, a kada su bili u Beogradu, odsedali su u skupim hotelima. Brendonu je bio san da poseti jedan od najluksuznijih hotela u Beogradu, pa mu je dečko to ostavario i uplatio vikend. Tada su nastale ove fotke. Neke od poklona koje je dobio od svog dečka, kao što su garderoba i asesoar, i dan-danas nosi u rijalitiju Parovi”, rekao je izvor blizak Branislavu.

(foto: Svet)

(foto: Svet)

Brendon je često tvrdio da novinari nikada neće uspeti da iskopaju ništa o njemu, jer su sve njegove tajne dobro sakrivene. Izgleda da se prevario.

3 komentara

3 Comments

 1. Ime

  04. 11. 2015. at 21:41

  Kako to mislite krije? Covek nece da kaze koje je seksualne opredeljenosti. Wow bitna stvar. Sta koga boli uvo i sto mora da zna. On zna i dovoljno mu je. Ti Andjela ispisi nam koje je tvoje sex opredeljenje i poze sve i da li si posetila koje kakve hotele. Znas koliko me interesuje? Ni malo. E tako i on razmislja

 2. sandra

  05. 11. 2015. at 01:26

  Pravo da vam kazem i mene zabolje,simpa mi je

 3. Tyson

  28. 03. 2016. at 20:27

  Homoseksualci Brendon i Dejan NESTOROVIĆ živeli su 3 godine u “vanbračnoj zajednici” u NS. Nestorović priznaje to ali Brendon NEGIRA ali to zna celi NS i SRBIJA!!! Hteli su da zakonski okrune brak u Amsterdamu (gde je dozvoljen brak istopolnih) ali nisu imali sve adekvatne dokumente. Po povratku u Srbiju, Brendon je varao Nestora sa FILIP ĐUKIĆEM i njihova veza se raspala! Teško povredjen i razočaran Dejan Nestorović, pronašao je utehu u zagrljaju Vladimir TOMOVIĆA iz CG!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top