Search
Close this search box.

Prognana: Takmičarka Survivora oterana sama na pusto ostrvo posle duela!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rijaliti takmičenje Survivor beleži rekorde gledanosti, a ljudi širom regiona već više od mesec dana uživaju u zanimljivim igrama, ali i međuljudskim odnosima.

Emisija se emituje u Srbiji i Hrvatskoj, a istovremeno se emituje i bugarska verzija, koja je još surovija nego naša.

Survivor je test ne samo fizičke izdržljivosti, već i mentalne izdržljivosti svakog igrača. Prvi put u ovoj sezoni, jedan od takmičara u Bugarskoj doživeo je ekstremnu usamljenost koja može biti strašnija od gladi.

Kuvarica Bojana Kacarova prognana je na pusto ostrvu, gde je poslata nakon duela, što je šokiralo i nju i njene suigrače.

Da li ovakva sudbina čeka i naše takmičare, saznaćemo ove nedelje!

Ova kuvarica postala je prvi izgnanik na izolovanom komadu zemlje nakon što je izgubila eliminacioni duel protiv glumice Snežane Makavejeve. Dve snažne žene iz plemena Plavih, koje u početku nisu mogle da podnesu jedna drugu, ali su se kasnije sprijateljile, bile su zatvorene u kavezu i morale su da se oslobode uz pomoć domaćeg stuba i ključeva. U testu brzine i agilnosti, Snežana se pokazala veštijom i zadržala mesto u ekstremnom rijalitiju.

Pre nego što shvati da se igra za nju neće završiti i da će od sada živeti na pustom ostrvu, Bojana se u suzama oprostila od avanture. „Mislim da je ‘Survivor’ najbolji restoran koji se rezerviše jednom u životu. Ovde je sto za jednog. Često se dešava da odeš gladan, ali ako uspeš da sagledaš male, posebne trenutke, odlaziš sa večnim osećajem sitosti“, navela je ona.

Čim je postalo jasno da neće ići kući, već će provesti narednih dana u izolaciji, ona je brisala suze i analizirala poteze koji su doveli do njenog uklanjanja.

POSLEDNJE VESTI