Prati nas

Extra

Progovorila o vezi sa Markom Jarićem: Manekenka otkrila pikanterije o njihovom odnosu

Tijana Krstić ( foto: instagram )

Tijana Krstić ( foto: instagram )

Već par meseci šuška se o emotivnoj vezi košarkaša Marka Jarića i kreatorke Tijane Krstić.

Za Marka i Tijanu, pisalo se da su vezu započeli tokom poslednje Markove posete Beogradu, a da je ubrzo usledio njegov poziv da mu se pridruži u Majamiju. 

“U Majamiju sam bila turistički, da posetim prijateljicu i da vidim da li mogu da proširim tržite na taj deo Amerike. Marko i ja se poznajemo iz Beograda, gde smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja sa kojima se oboje aktivno družimo. Kada sam otputovala u Majami, srela sam Marka u društvu svojih prijatelja i nastavili smo da se družimo,” priznala je kratorka za portal Srbija Danas. Tijana je otkrila i da su se njih dvoje zajedno provodili i uživali na egzotičnoj destinacijii, a na pitanje da li je uspela da upozna Jarićeve ćerke, rekla je da nije, jer kada je ona boravila u Majamiju, one nisu bile tu. Takođe je priznala da bi mogla da živi u Majamiju, kako zbog pozitive meštana, tako i zbog toga što mnogi njoj dragi ljudi žive tamo.  

??? A photo posted by Tijana Krstic (@tijanakrst) on

“Volim tople krajeve, tako da mi uopšte ne bi predstavljalo problem da tamo provedem život,” potvrdila je Tijana.

Vešto je izbegavala da da konkretan odgovor da li je istina da se zabavlja sa Jarićem, samo je tajanstveno prokomentarislala: “Saznali smo za to iz medija”.

All you need is perfect hair by @sofijankovichair ❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Tijana Krstic (@tijanakrst) on

Krstićeva se već 15 godina bavi dizajniranjem odeće i objašnjava da joj ne bi bio problem da oblači Jarićevu bivšu suprugu. Čak, smatra da bi garderoba koju ona kreira savršeno pristajala Adriani.

“Svakako bih oblačila Adrijanu, ona je divna žena i savršen model, tako da smatram da bi bio pun pogodak kada bi nosila moje haljine,” ističe dizajnerka.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. bbbbb

    04. 05. 2016. at 13:56

    Premrsava je boze ,slomice se.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top