Promenili pol: Mika i Giba Vasić sada su Ivana i Ana Nikolić

Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici „Velikog brata“ i „Zadruge“, promenili su pol i sada su Ivana i Ana Nikolić.

Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je Nemac. Građansko venčanje je obavljeno u petak, 17. februara, i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice, javio je danas Kurir.

Kako je prenela matičarka u blačkoj opštini koja ih je venčala, Ivana Nikolić je uredno imala dokumenta, te je mogla da sklopi brak sa Nemcem koji je njen izabranik. Sa njima je bio i prevodilac, zbog mladoženje.

Procedura za sklapanje braka podrazumevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

S obzirom da Mala Plana pripada prokupačkoj opštini, venčanje je trebalo da se obavi u Gradskoj kući, ali kako su rekli mladenci, nisu mogli da dobiju termin za venčanje u skorije vreme, pa su to učinili u blačkoj opštini.

Prema nezvaničnim saznanjima, oni se već za nekoliko dana vraćaju u Nemačku, gde žive i rade.

Naša ekipa posetila je njihov dom u Maloj Plani, ali nikoga nije bilo kod kuće, te nismo uspeli da dobijemo komentar od mladenaca, niti od Gibinih i Mikinih roditelja Rade i Radeta Vasića.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI