Promocija Gibonnijevog albuma

Najpopularniji hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni objavio je ekskluzivni dupli album samo za teritoriju Srbije. Ovo specijalno izdanje sadrži album 20th Century Man sa novim pesmama na engleskom jeziku i Live album, na kojem će se naći 12 dobro poznatih hitova snimljenih na koncertima tokom Mirakul i Toleranca turneje.

Objavljivanje albuma Live u Srbiji predstavlja svetku premijeru ovog albuma i samo će ovde moći da se kupi u obliku duplog CD izdanja, zajedno sa novim albumom 20th Century Man.

Gibonni je napravio svoj prvi iskorak na inostranu muzičku scenu sa novim albumom. Ovaj materijal je snimao tokom prošle godine u londonskom Abbey Road studiju i prvi koji je snimljen na engleskom jeziku, a namenjen je, pre svega, evropskom tržištu. Album donosi osam potpuno novih Gibonnijevih numera, plus dve obrade pesama sa poslednjeg albuma Toleranca. Live album sadrži pesme snimljene na koncertima u okviru Mirakul turneje (2003) u Zagrebu i Toleranca turneje (2010) u Puli, Zagrebu i Novom Sadu (2011).

Ovaj ekskluzivni dupli album u izdanju Terra Divina, zastupnika i distributera najboljih istarskih vina u Srbiji, i regionalnog MTV-ja naći će se u prodaji od ponedeljka, 22. jula, širom Srbije.

Gibonni nije bio u prilici da prisustvuje konferenciji za novinare, koja je danas održana u 12h u Beogradu, ali je pozdravio novinare sledećom porukom:Evo da vam za početak kazem par reči o sebi: što je čovek stariji to bi trebalo da bude pametniji, pa ako se već jednostruki albumi teško prodaju zašto smo onda uradili dupli? Zašto? Zato što sam pronašao Baneta iz Terra Divine i ove krasne omladince u četrdesetima iz MTV-ja koji odolevaju godinama i zdravoj pameti!! Uvek pravim album baš takav kakvog bi ga ja rado našao u prodavnici i to je jedino pravilo kog se držim!! Hvala mojoj publici na familijarnom odnosu, da nema vas svirao bih ja sam sebi kod kuće.. hvala medijima koji nisu tražili kompromise od mene i mojim izdavačima Banetu i MTV ekipi. Vidimo se 25. oktobra u Areni u Beogradu, daćemo sve od sebe da to bude veče za dugo sećanje… Puno zdravlja, sreće i veće plate želi vam Gibo!“

Na konferenciji za novinare govorili su: Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik MTV kanala, Branimir Brkljač iz kompanije Terra divina, Dario Drastata, direktor marketinga izdavačke kuće Dallas Records, koji se prezadovoljni saradnjom sa ovom velikom zvezdom.

Beograd jedva čeka Gibonnijev prvi koncert, koji će se desiti 25.10. u Kombank Areni. Na predstojećem koncertu moći ćemo da čujemo i stare hitove i nove pesme na engleskom jeziku.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top