Search
Close this search box.

Raskinuli Emma Roberts i Evan Peters!

Potukli se u hotelu - Emma završila u pritvoru!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Emma i Evan su raskinuli svoju šestomesečnu veridnu (foto: Pacific Coast News) Zvezde serijala Američka horor priča Emma Roberts i Evan Peters otkazali su svoju veridbu.
Verili su se tokom novogodišnjih praznika, ali su ipak posle tri godine zabavljanja rešili da stave tačku na svoju vezu. „Udaljili su se. Oboje moraju još uvek da odrastaju i bolje im je da to urade svako za sebe“, kaže izvor blizak paru. Upoznali su se na snimanju filma Adult world i počeli su da se zabavljaju na leto 2012. godine. Imali su malu kontroverzu u vezi kada je 24-ogodišnja bratanica Julie Roberts uhapšena u Montrealu posle svađe sa dečkom. Policija je reagovala na poziv o uznemiravanju i privela glumicu zbog prebijanja Evana, koji je imao vidljive povrede na telu.
Par je zajedno glumio u AHS: Freak show (foto: FX)
Par je zajedno glumio u AHS: Freak show (foto: FX)
Nakon incidenta izjavili su u zajedničkoj izjavi da je „došlo do nesporazuma i nesrećnih okolnosti i da par radi na tome da prevaziđe sve ovo.“ 28-ogodišnji glumac trenutno radi na novom nastavku filma X-Men: Apocalypse a pojaviće se i u petoj sezoni AHP: Hotel, dok će Emma biti zvezda nove serije Scream Queens, koja će početi sa prikazivanjem na jesen.

POSLEDNJE VESTI