in

Raskinuli Jane Fonda i Richard Perry nakon 8 godina provedenih zajedno


Slavna glumica Jane Fonda i njen verenik Richard Perry nakon 8 godina provedenih zajedno, nedavno su zvanično okončali svoju dugogodišnnju vezu.

„Mrzim da kažem da je romantična veza završena. Definitivno smo veoma dobri prijatelji. Brinemo jedno o drugom“, potvrdio je i Perry da je okončana dugogodišnja veza i dodaje: „Mi definitivno imamo još ljubavi jedno za drugo.“

Richard se nada da još ima šanse da se pomiri sa glumicom: „Rekao bih da će se njen život dosta promeniti. U ovom trenutku svako živi svoj život ali ipak imamo vremena da odemo na večeru jednom nedeljno, da gledamo filmove, i slične stvari“, objašnjava Perry.

U intervjuu za The Sun, glumica je oduševljeno pričala o svojoj vezi sa Richardom: „U 74. godini mogu da kažem da nikada dosad nisam imala tako ispunjen seksualni život kao sa njim“, objasnila je ona i dodala: „Jedina stvar koju nisam znala je šta je prava intima sa čovekom.“

Iako se čini da je ova ljubavna priča završena, jasno je da će njih dvoje ostati veoma dobri i bliski prijatelji u predstojećim godinama.