Search
Close this search box.

Raste pritisak na crvene i plave nakon Varjinog ispadanja: Ovako je jedno pleme slavilo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Na samom početku šeste nedelje na ostrvu i nakon što je Varja napustila Survivor, Crveno pleme rezimiralo je utiske i razmotrilo doprinos Grandove pevačice plemenu, a isto su učinili i plavi.

Na glasanju prethodne nedelje, najviše glasova je dobila pevačica Varja Topalović koja je otišla u duel sa Aleksom Percanom iz plavog plemena.

U ovoj igri više sreće je imao Aleks Percan, te se vratio svom plemenu, a Survivor je napustila pevačica Varja Topalović.

Nakon što je Varja napustila Survivor, Crveno pleme osvrnulo se na njeno učešće, pa su komentarisali njen doprinos, ponašanje na ostrvu, ali i to kako se ostatak plemena ophodio prema njoj.

„Varja je otišla, veliki je pritisak na svima, sad moramo da dokažemo ono što smo pričali, znači, radi ono što propovedaš“, rekao je Mitar.

„Naše je da te izglasamo jer mislimo da ćemo sa tobom teže do tih nagrada“, opravdala je Vesna to pti je Crveno pleme izglasalo Varju, pa je dodala:

„Namera nam je bila da Varja ne pomisli da je odbačena od plemena, da se oseti kao neko ko nije poželjan kao neko ko ličnost u plemenu, tako da moja razmišljanja moja namera je bila da ublažim osećaj odbačenosti.“

„Često je plakala jer je bila nezadovoljna zato što je loše spavala ili je plakala ili je nešto bolelo ili se odvajala od drugih i nije se slagala da je najslabija karika, nije to prihvatala na neki sportski način i onda je to dvodoilo pleme da do toga da su je neki sažaljevali, pa pokušavali da joj pomognu, pa svi misle isto a pričaju nešto različito“, rekla je Katarina.

Sa druge strane, Plavo pleme takođe je zajednički razmatralo situaciju nakon Varjinog odlaska, te su sada u panici jer smatraju da će borbe biti teže sada kada „nemaju siguran poen“.

Mirar je analizirao način na koji se Vesna ophodi prema drugim takmičarima, te je prokomentarisao njenu taktiku.

„Često se pominje ta Vesnina politička kolegijalnost, korektnost zato što izgleda kao da sedi na dve strane. U jednom momentu zna da zbuni, ona direktno glasa pred svima nama, kaže direktno šta misli za tog nekog, a onda se sazna posle da je sa tim nekim drugim drugačije igrala“, rekao je Mitar o Vesni i dodao:

„To zna da deluje ljudima koji su manje obrazovani ili manje involvirani u odnose da igra duplo ‘imamo sad malo ženski lobi, malo muški lobi, a ja ću da igram malo sa Ogijem ako igra muško, malo sa Varjom ako igra žensko, stvoriću simpatije i kod jednog i kod drugog, pa kad dođe do glasanja što nas je manje imaću siguran glas bar na jednoj strani.“

Mitar je istakao da ipak veruje da je ono što su mnogi protumačili kao Vesninu taktiku, samo njen način komunikacije koji bi trebalo da promeni.

„Ja ne znam da li ona to radi, želim da verujem da to ne radi, ali mora da pripazi da povede računa da malo nešto promeni u komunikaciji, jer ako ne radi, treba da bude jasno ljudima da ona to ne radi.“

I crveni i plavi nakon Varjinog odlaska osetili su dozu pritiska oko toga kako će izgledati borbe u toku ove nedelje.

Na samom početku dobili su veliku motivaciju i jedni i drugi da se bore za nagradu.

Nagrada za ovu borbu bila je ono što je takmičarima najpotrebnije – frižider pun hrane za narednih nedelju dana.

Takmičari su se odmah na početku upoznali sa zahtevnim poligonom – nakon prepreka u vodi, takmičari su nailazili na prepreke na kopnu, gde sastavljaju slagalicu u završnoj igri na poligonu, pogađaju koš, pa obaraju dva totema.

Posle žestokog početka borbe između crvenih i plavih, crveni su uspeli da obezbede dobru prednost, te su se u završnoj borbi našli Stefan i Aleksa. Stefan je uspeo da priredi dobru završnicu i donese svom plemenu odlučujući bod kojim su osvojili nagradu.

Ekipa je pobedu posletila Urošu, koji je povređen, a ovaj takmičar opisao je kako se emotivno nosi sa svim stvarima koje pleme čini za njega.

„Meni je srce puno, oni meni ne samo da posvećuju pobedu, oni u kampu paze na mene, spremaju mi pirinač. Srećan sam sa ovim ljudima i zahvalan do neba“, rekao je Uroš.

Takmičare je u kampu dočeo frižider pun hrane koji su osvojili kao nagradu, a njihovoj sreći nije bilo kraja.

POSLEDNJE VESTI