Prati nas

Extra

Rat Scarlett Johansson i Romaina Dauriaca za starateljstvo nad ćerkicom

Par je pre dva meseca objavio da su se rastali (foto: Wenn)

Par je pre dva meseca objavio da su se rastali (foto: Wenn)

Scarlett Johansson se pre dva meseca rastala od bivšeg supruga Romaina Dauriaca, a pre dva dana podnela je zahtev za razvod braka. Međutim, kako se čini, do mirnog rastanka neće doći zbog borbe za starateljstvo nad trogodišnjom ćerkicom Rose Dorothy Dauraic.

Glumica je u izjavi za E!News objasnila da očekuje da će mediji poštovati njenu privatnost. “Iz poštovanja prema meni kao roditelju i iz poštovanja prema svim zaposlenim majkama, najljubaznije molim sve strane uključene u ovaj proces kao i medije da poštuju moju odluku da ne komentarišem razvod svog braka”, stoji u saopštenju Johanssonove.

Venčali su se 2014. i iste godine dobili ćerkicu Rose (foto: Wenn)

Venčali su se 2014. i iste godine dobili ćerkicu Rose (foto: Wenn)

Scarlett i njen  suprug provodili su zbog njenog posla vreme na različitim mestima po celom svetu, ali su se nadali da će se uskoro trajno naseliti u Sjedninjenim Državama, s obzirom na to da njihova ćerka uskoro kreće u vrtić. Međutim, planovi su se promenili, i bivši suprug traži da ćerka bude dodeljena njemu i živi sa njim u Parizu.

“Prema zakonu SAD-a, muškarac i žena srećom imaju ista prava kada je starteljstvo nad detetom u pitanju”, rekao je avokat Dauraica, Hal Mayerson. “U mnogim slučajevima očevi dosta putuju, a ako druga strana želi da pokrene to pitanje, mi ćemo se samo nasmejati. Ne možete se kriti iza odela ili haljine – najvažnije je ono što je za dete najbolje”, dodao je on.

Advokat takođe navodi da je njegov klijent ‘pravi staratelj deteta’ i da želi da bude stopostotno uključen u odgajanje ćerke. “Ne možete stalno menjati raspored. Kako to objasniti detetu? Njoj je dozvoljeno da ima karijeru i svakako će potojati neka fleksibilnost u tom dogovoru, ali ne kako njoj ili gospodinu Dauriacu odgovara, već onako kako je najbolje za dete”, navodi Mayerson na kraju.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top