Search
Close this search box.

Rat Scarlett Johansson i Romaina Dauriaca za starateljstvo nad ćerkicom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Par je pre dva meseca objavio da su se rastali (foto: Wenn)

Scarlett Johansson se pre dva meseca rastala od bivšeg supruga Romaina Dauriaca, a pre dva dana podnela je zahtev za razvod braka. Međutim, kako se čini, do mirnog rastanka neće doći zbog borbe za starateljstvo nad trogodišnjom ćerkicom Rose Dorothy Dauraic.

Glumica je u izjavi za E!News objasnila da očekuje da će mediji poštovati njenu privatnost. „Iz poštovanja prema meni kao roditelju i iz poštovanja prema svim zaposlenim majkama, najljubaznije molim sve strane uključene u ovaj proces kao i medije da poštuju moju odluku da ne komentarišem razvod svog braka“, stoji u saopštenju Johanssonove.

Venčali su se 2014. i iste godine dobili ćerkicu Rose (foto: Wenn)

Scarlett i njen  suprug provodili su zbog njenog posla vreme na različitim mestima po celom svetu, ali su se nadali da će se uskoro trajno naseliti u Sjedninjenim Državama, s obzirom na to da njihova ćerka uskoro kreće u vrtić. Međutim, planovi su se promenili, i bivši suprug traži da ćerka bude dodeljena njemu i živi sa njim u Parizu.

„Prema zakonu SAD-a, muškarac i žena srećom imaju ista prava kada je starteljstvo nad detetom u pitanju“, rekao je avokat Dauraica, Hal Mayerson. „U mnogim slučajevima očevi dosta putuju, a ako druga strana želi da pokrene to pitanje, mi ćemo se samo nasmejati. Ne možete se kriti iza odela ili haljine – najvažnije je ono što je za dete najbolje“, dodao je on.

Advokat takođe navodi da je njegov klijent ‘pravi staratelj deteta’ i da želi da bude stopostotno uključen u odgajanje ćerke. „Ne možete stalno menjati raspored. Kako to objasniti detetu? Njoj je dozvoljeno da ima karijeru i svakako će potojati neka fleksibilnost u tom dogovoru, ali ne kako njoj ili gospodinu Dauriacu odgovara, već onako kako je najbolje za dete“, navodi Mayerson na kraju.

POSLEDNJE VESTI