Search
Close this search box.

Razdor u Survivoru: Crveni ne veruju Marku i Bojanu nakon bega iz plemena

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nova borba za nagradu u ‘Survivoru’ odvija se pod okriljem sankcija koje su Marko, Bojan i David dobili zbog kršenja pravila.

Dok članovi plavog tima veruju da će David dati sve od sebe u novoj utakmici, crveni nemaju toliko poverenja u sankcionisane saigrače.

Nataša smatra da kada bi znala da ne može da uživa u nagradi, ne bi dala sve od sebe u igri, a njihov tim trenutno ima dve takve igračice.

„Boriću se za nagradu, bez obzira što ne mogu da uživam u njoj“, kaže Marko, no nisu svi ubeđeni da zaista hoće.

Nataša se sa njim ne slaže: „Marko i Bojan ne mogu da učestvuju u nagradi, pa se zato možda i bore za nju, ali podsvesno ulaze demotivisani, pa mislim da neće dati sto posto od sebe. Moje mišljenje je da se neće baš potruditi”.

Luka se slaže sa njom: „Mislim da u dubini podsvesti oni koji neće uživati u nagradi neće moći da daju sve od sebe, iako će možda pokušati.

Antonija se nada da će nagrada biti putovanje, a Sanja priželjkuje padobranski skok.

„Do kraja je ostalo još samo nekoliko nagrada. Mislim da će sledeće biti slatke i zanimljive. Posle vile, mislimo da može biti samo bolje. Samo, nažalost, David je kažnjen, ali se radovao nagradama. To ga je oduševilo“, rekao je Denis, dok je David pre utakmice rekao: „Naravno da ću se boriti za svoj tim“.

POGLEDAJTE KAŽNJAVANJE TAKMIČARA

POSLEDNJE VESTI