Regionalne zvezde postale ambasadori poznatog austrijskog skijališta! (Video)

Ambasadori "Nassfelda" (foto: screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ambasadori „Nassfelda“ (foto: screenshot)

Regionalne zvezde Diana Viljevac, Miran Kurspahić, Morana Saračević, Igor Barberić i Martina Čičko Karapetrić osvojili su Nassfeld i postali ambasadori poznatog austrijskog skijališta!

Neki od njih prvi put stali su na skije, a neki nakon više od deset godina. Ono što ih povezuje je ista namera da nauče da skijaju, kako im je Nassfeld obećao, za tri dana. Jedino skijalište u Europi koje se ponosi svojim programom da se za tri dana intenzivnog skijanja može od samog početnika postati adrenalinski ovisnik imalo je zadatak pred sobom – osposobiti regionalne zvezde.

„Nismo skijašice, prvi puta stale smo na skije i osećaj je neverovatan. Velika nam je čast što smo ovosezonske ambasadorke poznatog austrijskog skijališta Nassfeld. Priznajemo, pozitivna trema bila je prisutna sve vreme, a pogotovo kada je Nes Sportswear odlučio napraviti posebna odela samo za nas. Od samog početka rentiranja opreme do prvog sata s instruktorom. Bile smo skeptične je l’ zaistamoguće naučiti za tri dana dobro skijati kako su oni i obećali, ali itekako jeste“, izjavile su Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, modni dvojac Boudoir.

Skijanjac (foto: Instagram)

Dodatni entuzijazam regionalnim zvezdama unela je i najpoznatija svetska skijašica Janica Kostelić koja je uputila podršku devojkama zbog neverovatnog truda.

Modna dizajnerka Diana Viljevac uz glumca Mirana Kurspahića prva se veoma brzo prisetila skijaških pokreta i ušla u skijašku rutinu i osvajala najteže staze. „Uzbuđenje me pratilo od Zagreba, priznajem…Na skije sam stala prvi put nakon gotovo deset godina i da nije bilo učitelja skijanja ja ne znam kako bi to preživela prvi dan, ali sve se nauceno jako brzo vrati. Ostatak odmora skijala sam kao velika, prava skijašica.”

Druženje sa lamama (foto: Instagram)

„Priznajem, ponuda da nekoliko dana uživam na suncu i snegu jednog od najpozantijih skijališta na svetu, beše previše primamljiva da bih se dvoumio…Ozbiljno se treniralo…Višnjica na torti bio je izlet u obližnje selo gde smo se družili sa predivnim lamama…Predstoje mi tri premijere u tri zagrebačka pozorišta, a nastavljam i snimanje druge uspešne sezone Kud puklo da puklo, izjavio je Miran Kurspahić.

POSLEDNJE VESTI