Prati nas

Hot!

Ružica i Jovana – od poljubaca do šamara

Jovana i Ružica u

Jovana i Ružica u “akciji” (foto: printscreen)

Dok su se ostali ukućani provodili pored bazena i bežali od perverznog Zmaja od Šipova, Jovana Tomić i Ružica Veljković otišle su  i zaključale se u tajnu sobu, dok ih je pred vratima čekao Jovanin dečko, Igor X, koji je pokušavao da čuje šta se unutra dešava.

Jovana je u zanosu navalila na Ružicu i počela da je ljubi po dekolteu. Međutim režija rijalitija je odlučila da u tom trenutku prebaci kamere na dešavanja oko bazena, tako da smo ostali uskraćeni za nastavak ove, još jedne u nizu lezbo akcija u kući.

Ali to nije bio kraj afere između ovo troje učesnika. Naime, juče kada su ispod pokrivača Ružica i Igor razmenjivali nežnosti, Jovana je prišla njihovom krevetu. Ružica je izvirila ispod jorgana i tada joj je Matora opalila šamar.

Jovana šamara Ružicu (foto: printscreen)

Jovana šamara Ružicu (foto: printscreen)

“Ošamarila si me i to jako, zapamti šta si mi uradila!”, rekla je besno Ružica a onda ustala kako bi prijavila produkciji da ju je Jovana udarila. Jovana je krenula za njom i još jednom je udarila zbog čeka je Ružica još više pobesnela. Evo i spornog snimka ovog događaja.

Ostaje da vidimo kako će se ovaj ljubavni trougao razrešiti i hoće li produkcija reagovati na Jovanino neprimereno ponašanje.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Ivana

    30. 03. 2015. at 16:19

    Gade mi se svi…. Najveci sljam u Srbiji.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top