Prati nas

Extra

Ružica ostavila Filipa preko Facebooka!

ruzica_veljkovic_filip_djukic2

Izgleda da su se strasti između mladog para stišale (foto: Facebook)

Kako su se javno zavoleli, bio je red da javno i  raskinu.

Njihova ljubav je započela pred budnim okom kamera u rijalitiju Parovi, ali je ipak upečatljiviji bio njihov seks bez pokrivača od poljubaca i zagrljaja. Filip Đukić je šou napustio pre devojke Ružice Veljković, pa je slobodno vreme iskoristio za provod po klubovima. Činilo se kao da će svoju vezu nastaviti i po Ružicinom izlasku, ali izgleda da se burna romansa mladog para okončala.

Njihova veza započeta u 'Parovima' nije dugo izdržala (foto: screenshot)

Njihova veza započeta u ‘Parovima’ nije dugo izdržala (foto: screenshot)

Bivša modelsica se juče oglasila na Facebooku napisavši: “Ljudi, stvarno mi je žao što mislite da sve radim zbog marketinga, zavolela sam Filipa, ali ja stvarno nisam kriva što je on izašao bez mene. Svako ima svoj život, pa i on, ne želim nikom ništa da branim. Nije mi se juče javljao ceo dan, kao ni ja njemu. Nije mi uopšte rekao da izlazi, i mislim da je to nepoštovanje sa njegove strane. Ali svako ima svoje ponašanje prema osobama koje “vole”. Ništa ne radim zbog marketinga, niti me zanima. Jako je ružno što je to uradio, ali nemojte mene kriviti zbog toga. Samo sam ga pustila da radi kako on misli da treba. Volim vas sve, i ponovo vas molim da mi ne zamerate, jer ja nisam kriva!”

Ona nam je tako otkrila da je ostavila Filipa, ali kako se par i do sada mirio i svađao nekoliko puta, videćem da li je ovo samo trenutna faza.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Edgar

    13. 07. 2015. at 17:26

    hahahahhahahahah

  2. Jana

    13. 07. 2015. at 17:46

    rava

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top