Prati nas

Ružica strahuje da je u drugom stanju: Otac deteta je…

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Ružica Veljković je od produkcije Parova tražila test za trudnoću, jer strahuje da je u drugom stanju zbog čestih mučnina.

“Ružica je najpre mislila da je pogrešila u ishrani, ali kada su se mučnine nastavile i kada joj je kasnio ciklus, uplašila se i od prudukcije zatražila test za trudnoću. Baš je bila zabrinuta i to nije krila kada je bio direktan prenos. Tada je uglavnom ćutljiva, progovara samo kada je neko nešto pita”, rekao je izvor za Alo.

Iako se očekivalo da je otac neko od ukućana vile, ispostavilo se da ona u ovoj sezoni nije bila ni sa jednim cimerom. Ako se ispostavi da je u drugom stanju, otac deteta je onda verovatno dečkom sa kojim je započela vezu još pre samog ulaska u rijaliti.

“Ružica i njen dečko su se videli nekoliko puta dok je ona bila u izolaciji, i tada su verovatno imali seks. Ne znam zbog čega nisu koristili zaštitu”, rekao je izvor.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Brendon

  24. 03. 2016. at 20:42

  Romkinja Ruška “radodajka” je imala sex u vili samo sa: sa Igoro X-om, Markom, FiliPapkom, a u BG sa njih baš mnogoooo! Ruška voi sve od muškaraca, žena, domačih životinja, itd, itd.

 2. Brendon

  24. 03. 2016. at 20:44

  Romkinja Ruška “radodajka” je imala sex u vili samo sa: sa Igoro X-om, Markom, FiliPapkom i kako da zna sa kim je trudna??? Zna se odlično, po BG i Srbiji ljubila se sa njih baš mnogoooo! Ruška voi sve od muškaraca, žena, domačih životinja, itd, itd.

 3. Tyson

  28. 03. 2016. at 20:46

  Pokvarena LAŽOVKA – Romkinja RUŽ(N)ICA, nije ni čudno da je ovoliko ZLO ZLA jer šta se sve njoj izdešavalo (alkohol, supstance, SEX u petorki, BI-sex, itd, itd)! Homoseksualci Brendon i Dejan NESTOROVIĆ živeli su 3 godine u “vanbračnoj zajednici” u NS. Nestorović priznaje to ali Brendon NEGIRA ali to zna celi NS i SRBIJA!!! Hteli su da zakonski okrune brak u Amsterdamu (gde je dozvoljen brak istopolnih) ali nisu imali sve adekvatne dokumente. Po povratku u Srbiju, Brendon je varao Nestora sa FILIP ĐUKIĆEM i njihova veza se raspala! Mnogo povredjen i razočaran Dejan Nestorović, pronašao je utehu u zagrljaju ragbiste Vladimir TOMOVIĆA iz CG!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top