Sandra Afrika: Mile Kitić me je iskoristio!

'A kad je meni bio potreban, on je okrenuo leđa!' (foto:Facebook)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iskorišćena! (foto:Svet)

Sandra Afrika je u skorašnjem intervjuu za Puls online otvorila dušu i priznala kako je popularni folk pevač Mile Kitić okrenuo leđa kada joj je bio najpotrebniji.

Mlada Šapčanka je često na meti brojnih komentara zbog svog vrcavog ponašanja i oblačenja, a jedna je od najtraženijih pevačica koja dobije pozive za nastupe u regionu i inostranstvu.

‘A kad je meni bio potreban, on je okrenuo leđa!’ (foto:Facebook)

„Kad pogledaš realno, to tako bude. Prvi put sam se pojavila u njegovom spotu Tatina maza. Trebala je da bude devojka crnkinja, međutim ona se razbolela i zvali su mene jer sam se tada baš bila tamnoputa. Tada sam se baš kvarcala i uz crnca, koji repuje, odlično sam se uklopila. Kada je Mile video da je to full ispalo, svi su raspitivali za mene – ko je mala crna. I, on naravno to nije hteo da ispusti. Ponovo me je zvao da učestvujem u spotu Šampanjac, a zatim me vodio na nastupe. Odgovaralo mu je što ne bi. I zato sam mu ja u neku ruku pomogla. On je to vide i to je lepo iskoristio, pravo da ti kažem. A onda kada je meni trebalo, samo da okrene broj Marine Tucaković i da me najavi, nisam tražila novac od njega, to je 100 dinara kredita, on je okrenuo leđa. Osećala sam se bukvalno iskorišćeno. A znao je da me njegov menadžer budi u 6 ujutro da se meni hitno uradi pasoš jer sam bila klinka. Danas za sutra, jer sam mu ja trebala. Video je da to dobro prolazio i na tome je uzeo odlične pare“, ispovedila se Sandra, koja je već ranije izjavila da je najveću podršku dala Miletu Kitiću, a on se prema njoj ponašao neprofesionalno.

„Ne bih, to je bezveze. Imala sam i tada momka. Moja prva ljubav. Bili smo dugo zajedno. Što se tiče Mileta, pa to je i tako izgledalo. Ja mala crna napucana pored njega. Šta drugo čovek da pomisli. Ne krivim ja tu nikoga što su tako mislil“, odgovorila je na pitanje da li bi ikada bila sa oženjenim muškarcem, budući da su ih zbog stalne saradnje ljudi povezivali.

'Ja mala crna napucana pored njega' (foto:Facebook)
‘Ja mala crna napucana pored njega’ (foto:Facebook)

Već ranije se pisalo o tome da između Miletove supruge Marte Savić i Sandre postoje medijske varnice i da nije bila zadovoljna saradnjom između njega i njegove bivše igračice, pa se usudila i da je u jednom intervjuu nazove malim mišem koji treba da se vrati u svoju rupicu.

„Bila je ljubomorna. Odnosno, nije dok me nije videla. Do tada je govorila neka ide Sandra, jer je znala da će on tada kući doneti više love. Govorila mi je ljubavi, srećo, a onda kada me je videla, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam“, bila je iskrena Sandra o svom odnosu sa starijom kolegenicom.

POSLEDNJE VESTI