Sav novac uložio u povratak na muzičku scenu: Dado Polumenta snimio 2 albuma

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dado Polumenta je na društvenim mrežama objavio ono što su svi njegovi fanovi jako dugo čekali: informacije o novim pesmama.

Nakon duže pauze i turbulentnog perioda kroz koji je prošao ali i velikih životnih promena koje je doživeo, Dado je spreman da se vrati na muzičku scenu i to sa projektom kakav do sada niko nije uradio na našim prostorima. Dado je ovog puta spremio dva albuma koja će uskoro “servirati” svojoj publici.

„Trebalo je da se sve kockice u mom životu sklope, da spoznam ko sam nekada bio, ko sam sada i da to sve kroz pesme predstavim publici,“ kaže pevač.

Dado je za pesmu “Gdje su sada svi” koja će najaviti čitav projekat , spot snimao punih sedam dana, pod rediteljskom palicom Kekija a svi koji su učestvovali u ovom projektu govore da je pevač uložio jako puno i da će to biti jedan od najskupljih muzičkih projekata na našim prostorima. Iza čitavog projekta stoji IDJ ekipa koja će  povratak pevača na muzičku scenu učiniti na velika vrata.

Pored toga što je i sam Dado autor pesama koje će se naći na novom albumu, pevač po prvi put sarađuje i sa trenutno najtraženijim producentom Darkom Dimitrovim.

Motivacija za povratak na muzičku scenu nakon više od dve godine pauze svakako mu je supruga Ivona i njihova ćerkica kojoj je maksimalno posvećen.

„One su čitav moj svet promenile, unele su mi u život energiju i inspiraciju koja mi je bila potrebna da stvorim ono što ću uskoro predstaviti publici. Nedostajao mi je rad na novim pesmama, druženje sa publikom i njihova reakcija,“ rekao je pevač.

Ovaj projekat koji će činiti dva albuma oslikavaće onog Dadu kojeg publika poznaje od ranije ali i novog koji je odlučio da kao nikada do sada otvori dušu i ispriča sve što do sada nije.

POSLEDNJE VESTI