Scarlett Johansson je najplaćenija glumica godine! Evo ko se još našao na listi

Godina 2016. možda je najgora za mnoge, ali za glumicu Scarlett Johansson je sigurno jedna od najboljih. Prema godišnjoj listi koju je objavio magazin Forbes, holivudska zvezda je najplaćenija glumica na svetu, njena zarada u proteklih 12 meseci je verovali ili ne 1.2 milijardi dolara.

Glumica se proslavila u mnogim ulogama a kako pomenuti magazin navodi najplaćenija uloga joj je bila u filmu Captain America: Civil War gde je zaradila više od 1.15 milijardi dolara. Dok joj je, uloga u filmu Hail, Caesar! takođe pomogla da se nađe na vrhu top liste najplaćenijih glumaca 2016. godine.
hey everyone! A photo posted by Scarlett Johansson (@scarlettjohannson) on

U nastavku pročitajte celu Forbesovu listu 10 najplaćenijih glumica na svetu i pogledajte koja su se još imena našla na top listi:

1. Scarlett Johanson 1.2 milijari dolara 2. Chris Evans 1.15 milijardi dolara 3. Robert Downey Jr. 1.15 milijardi dolara 4. Margot Robbie 1.1 milijardi dolara 5. Amy Adams 1.04 milijardi dolara 6. Ben Affleck 1.02 milijardi dolara 7. Henry Cavill 870 miliona dolara 8. Ryan Reynolds 820 miliona dolara 9. Felicity Jones 805 miliona dolara 10. Will Smith 775 miliona dolara

Podsetimo, atraktivna glumica Johansson prošle godine našla se na drugom mestu top liste Forbes magazina.

3 Responses

  1. Greška. Ovo nije lista najplaćenijih glumaca. Već zbir zarade filmova u kojima su ti glumci glumici u toku 2016. godine.

  2. Koja sprdnja, covece…Mislim da ne postoji precenjenija osoba od nje na planeti, znaci ona i gluma…Toliki filmovi i nikad nije dobila bitnu nominaciju, to sve govori…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI