Prati nas

Extra

Scarlett Johansson otkrila zašto se razvela od Ryana Reynoldsa

SJ rs

Otvoreno o razvodu (foto: James White/Cosmopolitan)

Brak poznatih glumaca Scarlett Johansson i Ryana Reynoldsa nije dugo trajao. Nakon tri godine oni su se razveli, a Scarlett je otkrila u novom broju Cosmopolitana kako je to biti u braku s nekim ko je iste profesije kao i vi. 

“Biti s drugim glumcem u vezi je izazov. Mora da bude razumevanja kako provodite vreme jedno s drugim, posebno kada vam karijere idu uzlaznom putanjom. Još je gore kada je jedna osoba uspešnija od druge. To može započeti takmičenje među ljudima.”

SJ 2 rs

Ponovo srećna (foto: James White/Cosmopolitan)

Ali, neuspešni brak nije sprečio glumicu da se ponovo zaljubi, a potom i uda za Romaina Dauriaca. Iako je i njen sadašnji muž povezan sa umetnošću, dvojac se dobro slaže. Kako kaže, odluka da se preseli u Pariz joj je najbolja odluka koju je donela dosad. Ona je još otkrila kako život u predgrađu nije za nju i da su je veliki gradovi uvek više privlačili.

3 komentara

3 Comments

 1. Somebody

  12. 04. 2016. at 13:39

  Ah, uvek ti diplomatski odgovori…ali naravno, nije niko lud da iznosi prljavi ves u javnost…inace, Skarlet divna devojka :)

 2. Djina

  13. 04. 2016. at 09:23

  Nije ni cudo sto njihovi brakovi ne mogu uspjeti, uvijek rade sa nekim privlacnim i lijepim glumcima, snimanja po raznim destinacijama, premijere, finansijski ne zavise jedni od drugih, a i oni nemaj razvijen specijalno taj osjecaj za tradiciju, postovanje, porodicu, tako da to sve vuce jedno drugo.

 3. Opppp

  13. 04. 2016. at 19:12

  Žena je stvarno prelijepa i prezgodna. Međutim danas se svi rastaju, mnogo je parova koji su rastavljeni, nažalost. Danas i nije čudno rastati se, nisu to neki kvalitetni brakovi. Inače želim joj sve najbolje!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top