in

Scott Disick poludeo za zgodnom plavušom!

Scott je očaran manekenkom (foto: Screenshot)
Scott je očaran manekenkom

Rijaliti zvezda Kourtney Kardashian i njen dugogodišnji partner, Scott Disick, raskinuli su prošle godine, a sudeći po brojnim novinskim naslovima, on ne gubi vreme i već je našao novu devojku.

“Za sada se nećemo pomiriti, ali ne znam šta će nam doneti budućnost i koji su Božji planovi”, izjavila je Kourtney prošlog meseca i nagovestila da je spremna na pomirenje.

Kako navodi jedan od izvora, ona se i dalje nada da bi njih dvoje mogli da reše probleme i ponovo budu zajedno.

Kourtney još uvek nije prebolela Scotta (foto: Wenn)
Kourtney još uvek nije prebolela Scotta (foto: Wenn)

Međutim, izgleda da Scotta više zanima nova devojka, australijska manekenka Megan Blake Irwin. Scott je očaran plavokosom Megan, dok Kourtney gori od ljubomore.

Prelepa Megan je zavela Disicka (foto: Instagram)
Prelepa Megan je zavela Disicka (foto: Instagram)

Megan je u januaru ove godine fotografisao legendarni Mario Testino za australijski Vogue, što ju je proslavilo i otvorilo mnoge puteve u modelingu, a njen sledeći cilj je da postane Viktorijin anđeo.

Ona i Scott su neko vreme bili u istom društvu, ali su se smuvali tek sredinom aprila na jednoj žurki, i od tada su nerazdvojni. Megan je boravila u Scottovoj kući u Kalabasasu, a nakon toga su zajedno otišli u Njujork, gde je manekenka imala modni angažman. Viđeni su u gradu sa nekoliko Scottovih prijatelja, među kojima je bio i Alec Monopoly, poznat po crtanju grafita.

“Svuda je prati poput kučeta”, rekao je jedan od Scottovih drugara i dodao da je vodi u najskuplje restorane i klubove jer je lud za njom, ali da misli da to osećanje nije uzajamno.

“Koristi ga. Ona je praktično beskućnica i koristi Scotta kako bi se probila na javnu scenu i proslavila se! Ali čim dobije to što želi ili upozna nekog još popularnijeg, ostaviće ga”, rekao je izvor blizak manekenki.

Da li Megan samo koristi Scotta? (foto: Instagram)
Da li Megan samo koristi Scotta? (foto: Instagram)

To se pre mesec dana umalo i obistinilo. Naime, njih dvoje su otišli u jedan njujorški klub u koji je ubrzo trebalo da stigne i glumac Leonardo DiCaprio, koji je poznat po tome da voli plavokose manekenke. Kada je to čuo, Scott je želeo da ode iz kluba, ali je Megan to odbila i rekla da nikuda ne ide dok ne upozna Lea. Dosta je popila, a Scott je bio veoma ljut i ljubomoran.

Manekenku su pre veze sa Disickom, povezivali sa Julianom Tobiasom, a poznato je da Megan traži bogatog muškarca pored koga bi mogla da živi na visokoj nozi.

Sa druge strane, Kourtney hoće da upozori bivšeg partnera da ga Irwinova samo koristi, ali ne želi da pokaže koliko je ljubomorna. “Veoma je povređena. Stvarno se nadala da će joj se otac njene dece vratiti u život, ali izgleda da su njegovi jedini prioriteti opijanje i viđanje sa mladim devojkama”, rekao je blizak prijatelj Kourtney Kardashian.

Ostaje nam da vidimo da li će Scott ostati sa manekenkom ili će se vratiti bivšoj dragoj, a do tada ćemo pratiti razvoj ove ljubavne priče.