Search
Close this search box.

Sećate se Nelly Furtado? Ovako ona izgleda danas

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nelly se juče pojavila na crvenom tepihu u Torontu i mnogi je odmah nisu prepoznali (foto: Wenn)

Pop zvezda Nelly Furtado se juče pojavila na jednom događaju i isprva je mnogi nisu prepoznali, jer izgleda veoma drugačije od onog kako je pamtimo.

Pevačica je pokazala svoju puniju figuru i obline u cvetnoj, svilenoj haljini na crvenom tepihuna premijeri filma Hyena Road, održanoj u okviru Filmskog festivala u Torontu. Nelly je pordržala svkog prijatelja, glumca Karla Campbella, koji glumi u filmu, a sa kojim je ona igrala zajedno u ostvarenju Score: A Hockey Musical iz 2010. godine.

Pevačica je pokazala malo puniju figuru i kratku kosu (foto: Wenn)

Kanadska zvezda se poslednjih godina vrlo retko pojavlivala u javnosti, a veliki uspeh je doživela početkom 2000-ih hitovima kao što su Like A bird, Meaneater i Mysterious girl. Poslednji album, koji  je izdala 2012. godine, prodat je u samo 6000 primeraka u Americi prve nedelje objavljivanja.

I sama priznaje da je napravila neke poteze u karijeri koji su je koštali uspeha, pa je u jednom intervjuu od pre dve godine izjavila: „To je cena koju plaćate ako ste strastveni u muzici i odbijate sa je to samo vaš posao sve ove godine“. rekla je Furtado i dodala: „Jadni moj menadžer. Zbog toga je dobio sede. Veoma sam tvrdoglava i radim ono što želim. Neki se slažu sa tim, a neki ne. Od svog hobija sam napravila karijeru, ali ipak ponekad na to zaista gledam kao na hobi, pa zato i ne pravim prave ‘poslovne poteze’. Ali uživam u svemu ovome, i zaista mislim da je to i najvažnije“.

Ovako je Nelly izgledala pre desetak godina (foto: fanpop)

O privatnom životu ove pevačice ne zna se mnogo. Iz veze sa bivšim dečkom Jasperom Gahuniom ima 12-ogodišnju ćerku, a 2008. godine se udala za tehničara zvuka Demacia Castellona. Nadamo se da će se Nelly što pre vratiti na muzičku scenu svojim prepoznatjivim zvukom, a do tada podsetimo se njenog velikog hita Turn off the light.

POSLEDNJE VESTI