Selena Gomez o teškom periodu kroz koji je prošla lečeći se od depresije

Pevačica progovorila o teškom periodu (foto: Instagram/selenagomez)

Pevačica Selena Gomez je u Netflix šouu otvoreno govorila o teškom periodu koji je preživela boreći se protiv depresije i anksioznosti i razjasnila razloge koji su do toga doveli.

Ona trenutno promoviše svoju novu seriju 13 Reasons Why, čiji je producent, a koju kreira u saradnji sa Netflixom, i u skladu sa pričom na kojoj je bazirana, govorila i o svom iskustvu. Serija prati događaje tinejdžerke koja izvršava samoubistvo, a pre tog čina ostavlja poruke ljudima objašnjavajući na koji način su oni doprineli njenoj smrti, a kojih ima 13. Povodom ovoga Selena je iskreno pričala da se u ovome pronalazi, jer je i njeno iskustvo u školi bilo izuzetno teško. Spomenula je i mesece koje je provela u rehabilitacionom centru prošle godine, lečeći se od lupusa i svom oporavku.

24-godišnja zvezda progovorila je i o teškom detinjstvu i kako se nosila sa slavom i konstantnom pažnjom javnosti dok je bila vrlo mlada. “Bila sam veoma zbunjena. Nisam imala ideju šta želim da budem, šta ću postati. Mnogo ljudi me je gledalo dok odrastam, htela ja to ili ne, a bila sam stalno u kontaktu sa fanovima. Nisam želela da odajem utisak nepristupačne osobe”, iskrena je pevačica.

Ona je istakla da želi da pomogne mladima u prevazilaženju stresnog tinejdžerskog perioda.

Povezane vesti

Back to Top